Chapter 16

5.9K 388 14
                                    


  «Πέρασε.» μου λέει με βραχνή φωνή. Βαδίζω προς τα μέσα και περιμένω να κλείσει τη πόρτα ο Jason.

Περπατάω στο σαλόνι και κάθομαι στο καναπέ. Έρχεται και κάθεται δίπλα μου. Νιώθουμε και οι δύο αμήχανα, όπως τη πρώτη φορά.

Παίρνω βαθιά ανάσα και κοιτάζω τριγύρω. Ησυχία επικρατεί, χμ.

«Jason, αναθεώρησα όλες αυτές τις μέρες για την απόφαση που πήρα για μας.» του λέω και τον κοιτάζω κατάματα. Φαίνεται σκεπτικός αλλά δεν μιλάει. Βάζει τα χέρια του στα μαλλιά του και ξεφυσάει.

«Θέλω να ξαναπροσπαθήσουμε. Αν θέλεις φυσικά.» τελειώνω τη πρόταση μου και προσεύχομαι από μέσα  μου να θέλει ο ίδιος .Αλλιώς. . .

«Άφησε με να σου εξηγήσω. Θέλω να με ακούσεις.» μου λέει ο Jason και πλησιάζω κοντά του. Παίρνει τα χέρια μου στη χούφτα του και νιώθω σαν με έψησαν.

«Τη μέρα αυτή ,έβγαζα τα σκουπίδια και τυχαία συνάντησα την πρώην κοπέλα μου.» λέει και η ανάσα μου κόβεται. «Είχαμε σχέση μόλις 2 μηνών λόγω των πατέρων μας .Συνεργάζονταν σε μια μικρή επιχείρηση όπου και διαλύθηκε. Την χώρισα εγώ, γιατί δεν ένιωθα αυτό που νιώθω με σένα τώρα. Στήριξη. Πρέπει να το πήρε βαριά αυτό το θέμα αλλά δεν νοιάζει καθόλου.»
 συμπληρώνει και χαϊδεύει τον αντιχείρα μου. Χριστέ μου, πόσο λάθος έκανα.

«Συγγνώμη που δεν σε άφησα να μου εξηγήσεις απλώς....ζήλεψα.» απαντάω και σκύβω το πρόσωπο μου στα πόδια μου .Ντροπή και πάλι ντροπή.

«Nadia, θέλω να προσπαθήσουμε ξανά. Χωρίς ζήλιες ,χωρίς μυστικά. Ήμουν ράκος όλες τις μέρες .Σκεφτόμουν να έρθω σπίτι σου, να μιλήσουμε αλλά μου είχες κάνει ξεκάθαρο ότι δεν ήθελες να με δεις και αυτό μου σπάραζε τη καρδιά. Είναι η πρώτη φορά που έχω ερωτευτεί έτσι.» μου λέει και έρχεται πιο κοντά μου. Παίρνει το πιγούνι μου και με φιλάει απαλά στα χείλη. Πόσο μου έλειψε αυτό. Αμέσως τον τραβάω και πέφτει πάνω μου. Πιάνει το μηρό μου και το ανεβάζει στη μέση του. Σταματάει και ανασηκώνει το σώμα του.

«Γιατί σταμάτησες;» τον ρωτάω προσπαθώντας να ανακτήσω την αναπνοή μου.

«Όχι εδώ. Μπορεί να μας δει η Octavia.» μου λέει και τα μάτια του δείχνουν προς τη κουζίνα. Α ναι, το είχα ξεχάσει,

«Πάμε πάνω.» μου λέει και μου πιάνει το χέρι. Ανεβαίνουμε γρήγορα τις σκάλες και μπαίνουμε στο υπνοδωμάτιο του.

«Θέλω να γνωριστούμε καλύτερα ,Nadia.» μου λέει και έρχεται από πίσω μου. Πιάνει τη κοιλιά μου και με πιέζει πάνω του με αποτέλεσμα να νιώθω τον ερεθισμό του. Ο λαιμός μου ξεραίνεται. Με αφήνει και κάθεται στη καρέκλα.

Give Me Love Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang