Chapter 41

4.8K 300 15
                                    

2.5 μήνες μετά***

« Μωρό μου είσαι έτοιμη;» ρωτάει ο Jason καθώς βάζει το σακάκι του. Τον κοιτάζω και χαϊδεύω την κοιλιά μου. Γαμώτο, θα μάθω το φύλο του μωρού. Ξεροκαταπίνω και κουνάω καταφατικά το κεφάλι μου.

« Ναι, περίμενε δύο λεπτά.» του απαντάω γρήγορα και νεύει. Φευγαλέα τον βλέπω να κάθεται στο κρεβάτι περιμένοντας με. Πιάνω τα μαλλιά μου με το πιαστράκι κάνοντας με να φαίνομαι νεότερη. Χαμογελάω μπροστά στο καθρέπτη και βγαίνω από το μπάνιο.

Μόλις με βλέπει σηκώνεται και έρχεται δίπλα μου. Με φιλάει τρυφερά στα χείλη δαγκώνοντας το χείλος μου ελαφρά.

« Μμμ, τι θα έλεγες να πάμε; Θα αργήσουμε.» λέει πιο αυστηρά και συγκατανεύω. Πιάνω το χέρι του και κατεβαίνουμε τις σκάλες γρήγορα. Χαιρετάμε γρήγορα την Octavia και κατεβαίνουμε στο πάρκινγκ. Χμ, που να βρίσκεται ο Peter;. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο του Jason και βάζω τη ζώνη ασφαλείας. Ανάβει τη μηχανή και πατάει έναν κωδικό για να ανοίξει η πόρτα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής επικρατεί ησυχία. Το χέρι μου είναι κολλημένο στην κοιλιά μου η οποία είναι εμφανής από τους προηγούμενους μήνες. Χριστέ μου, πως πέρασαν έτσι; Νιώθω πως είμαι στην αιωνιότητα.

« Τι σκέφτεσαι;» ρωτάει ο Jason σιγανά κάνοντας με να τρομάξω. Γαμώτο, πότε θα σταματήσει να το κάνει αυτό;

« Εεε.. σκέφτομαι πως περνάει γρήγορα ο καιρός.» απαντάω χαμηλόφωνα περνώντας τα δάχτυλα μου μέσα από τα μαλλιά μου. Ο Jason ξεφυσάει αλλά συνεχίζει να κοιτάζει το δρόμο.

« Περνάει γρήγορα, δυστυχώς,» λέει και η θλίψη του είναι ξεκάθαρη. Ω, Jason, σκέφτομαι και τα χείλη μου σχηματίζουν ένα χαμόγελο. Χαϊδεύει το μηρό μου απαλά σηκώνοντας το φόρεμα λίγο. Η ανάσα μου κόβεται και νιώθω πως κάνει ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο.

Φτάνουμε έξω από το ιατρείο και είναι η πρώτη φορά που ο Jason έρχεται μαζί μου. Μέχρι τώρα αρνιόμουν να με συνοδεύει. Βγαίνει γρήγορα έξω από το αυτοκίνητο και ανοίγει τη πόρτα μου.  Κοκκινίζω και απλώνω το χέρι του για να πιάσει το δικό μου. Χαμογελάω και περνάει το χέρι του στη μέση μου. Προχωράμε και όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω μας. Γαμώτο, έχει πολύ κόσμο.

« Έλα, μωρό μου, κάτσε.» ψιθυρίζει και τον ακολουθώ. Κάθομαι δίπλα του και η καρδιά μου χτυπάει δυνατά. Nadia χαλάρωσε μου υπενθυμίζει το υποσυνείδητο μου και παίρνω βαθιές ανάσες. Όλες οι γυναίκες γύρω μου βρίσκονται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μόνο μία κοπέλα συνοδεύεται από τον σύζυγό της; Δεν ξέρω. Ο Jason πιάνει το χέρι μου σφικτά και αισθάνομαι πως είναι και αυτός αγχωμένος.

Give Me Love Where stories live. Discover now