Kapitola 123.

612 36 2
                                    

O dva měsíce dříve

Z pohledu Stephanie:po tom co jsem chtěla jet za Justinem se stalo nemyslitelný sotva jsem vylezla ze dveří a citíla jsem čtyři ruce na mim těle......nevyděla jsem im do obličeje a raději jsem ani nechtěla jen jsem se znažila ječet ,ale pusu mi přikryli rukou pak už sem jen cítila jak mi něco píchaj do zad podle toho že jsem tak ruchle omdlela tak soudím že to byl železník.!

Pak jsem se probudila v nějakým autě přivazaná za nějakou tyč ruce jsem měla obmotaný řetězi potřený železníkem..............................když jsem se konečně spamatovala tak tam bylo nějaký dřevo a mříže který dělili mě a ty unosce.!

Hej........hej vy co tu dělám puste mě!!!!Neřekli nic ,ale zřejmě něco zmáčkli co spustilo do zadní kabiny nějaký výpary z železníku.

EH....EH..........EH............začala jsem se nehorázně dusit cítila jsem ,jak se mi plíce plní tím hnusným železníkovím..............................Po 5 minutách dušení jsem omdlela.

Probudila jsem se a mohla dýchat ,ale když jsem otevřela oči probudila jsem se v mříži.!Co co tu sakra dělám!!Hej heeeeeeeeeeeeeeej!!!!Bud raději ticho!!Zmateně jsem se koukla do prava kde hlas vycházel............z tmy se tam vynořila dívka.Kde to jsem?!To nemám tušení ,ale upřímně chtěj nás zabít!!Proč?!Si upír...........tady to jsou jako jatka pro nadpřirozený bytosti.!NIC jsem jim neudělala!!To si ani nemusela zřejmě nesnášej všechny budou nás mučit do doby než samy nebudem žádat o smrt.!

Co si zač?!A omlouvám se jsem Sarah a jsem vlkodlak.!Já jsem Stephanie......a kdo nás jsem dostal?!Ton nevím obykle se ukážou v kuklách když nás jdou týrat!!

Sarah na mě asi půl hodinu koukala ,ale já codila jsem a tam a hledala cestu ven...........čím dýl sem tam byla tím víc jsem byla nervní.!Tak jo musím se odsud dostat.!Hodně štěstí jsem tu 5 dní a nic jsem nevymyslela.!

Ty mříže vyrvu je.!To bych nedělala.!Šla jsem ke dveřím a vzala za mříže ,ale byli potřený železníkem.Jo proto bych to nedělala já je mám potřený vlčím morem.!

To snad není pravda!!Sedla jsem si a opřela se o zed a stekla mi slza.!Hela Stef vím že to není zrovna nejlepší ,ale nemusíš kvůli tomu bulet!!Nebulím jen jsem naštvaná sama na sebe!To jako proč?!Měla jsem jet za ním dřív!!Ty máš kluka.!Měla............a chtěla jsem se udobřit.!No to asi už nezvládneš!!

Jo ,ale aspon jsem se mu chtěla omluvit řeka jsem mu dost hnusný věci jen kvůli tomu že jsem upír a chtěla jsem ho zabít!!Třeba to pochopil!To pochybuju!!On se mi svěřil z tolika věcma a já k němu nebyla upřímná.!Asi si tet uživá z nějakou celebritou.!Proč celebritou?!Je to Justin Bieber!Proto si mi přišla povědomá.!Co?!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby:) :P

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat