Kapitola 108.

797 35 2
                                    

Z pohledu Stephanie: Byla jsem sama v domě na stole jsem měla fotku mě a Justina a musela jsem se na ní pořád dívat nebyla jsem namalovaná a vypadala jsem jak po velký kalbě ,ale kocovinu vystřídala bolest vstek a zármutek.

Crrrrr!Ano?!Ahoj Stephanie tady Karlín nechceš ty a Justin na dvojté rande do kina.Nemám náladu na kino ani na společnost.!Děje se něco?Všechno bude v pohodě až udělám věc na kterou nejsem pyšná ale musím to udělat?

Počkej o čem to tu  sakra mluvíš jaká věc na kterou nebudeš pyšná?!Je to hnusná věc co provedu a myslím že to brzo pochopíš.!

Doufám že to není nezakoný?!Ne nezakoný to není ,ale je to hnusný a to docela dost.!No dobře Stef začínáš mě trochu děsit.!Jo to se ti nedívím zavolám ti zítra.!No dobře ,ale nemůžeš mi aspon říct o co jde?!

Jak jsem řekla brzo pochopíš........užíj si kino a pozdravuj Stefana.Dobře ,ale počkej.....!Típla jsem to dřív než stačila Karlín cokoliv říct.

Zatím jsem začala chodit po celým baráku sem a tam a začala jsem si přeříkávat co řeknu Justinovi.Stephanie seš doma?!Justine!Byl za dveřma a já ho cítila a mluvila na něj skrz dveře.

Otevřeš dveře rád bych se stebou bavil mezi čtyřma  očima.!Jo jasně!!Otevřela jsem dveře a použila upíři schopnosti z kterýma jsem doběhla na druhou stranu mistnosti tak abych byla v bezpečné vzdálenosti od Justina.

Ahoj přinesl jsem koš plnej jídla taky nějaký filmy tak že si uděláme super večer no nevařil jsem to já něco je kupovaný nejdřív mi teta chtěla dát jídlo od ní ,ale to by jsme asi celej večer strávili na zachodě z hlavou v míse takže mám pár burgrů nějakou zeleninu ovoce a pár plechovej limonády.

A ty filmy jsou komedie tak že se i zasmějem.!Justine je to od tebe hezký.Jo dík pomohla mi s tím teta ale já to uskutečnuju tak jakej sem dostanu pusu?!Justine poslíš musím s tebou o něčem mluvit!!!!!!!

Doufám že se vám další část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :* :P

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat