Kapitola 66.

1.3K 41 1
                                    

Z pohledu Stefanie:když jsem pohla hlavou směrem k Justinovi viděla jsem ,jak drží moje oblíbený kalhotky.Okamžitě jsem se na něj vrhla.!!

Tohle není vtipný Justine pust to.!Nebo co?!Zabiju tě tohle není vtipný.!Než jsem si to uvědomila tak jsem seděla na Justinovi na Karlíně posteli nevím :!

Koukla jsem se kolem sebe a pak znova na Justina.!A asi nás napadlo to stejný.!Pustil mí kalhotky na zem a sedl si na postel semnou a v tu chvíli jsme se začali vášnivě líbat.!

ehhmm Stef?!Okamžtě jsem se koukla ke dveřím kde stála Karlín......Po chvíli jsem zareágovala a z Justina vstala.!Vážně na mí posteli?!Jen jsme se líbali!!Jo na tvý posteli jste to začali vid Stef vidím ,jak dopadla.!

To jsme neudělali mi dva to udělal...!Kdo Stef kdo to udělal?!Mackel přece.!Justn se snažil zadžovat smích.!Fajn a kde je Mackel?!Odjíždí domů stejně jako Justn a já.!Ty odjíždíš!?

Jo omlouvám se že jsem ti to neřekla ,ale bála jsem se že budeš naštvaná.!Jo to si neodhadla byla bych naštvaná i tak ,jako jsem tetka tak že zbochem Stephanie.!Karlín no tak!?Karlín odešla pryč s chatky.!

Stephanie ......!!No Justine ?!To bude určitě dobrý mezi tebou a Karlín!!Jo asi jo ,ale to lhaní k ní mě vadí.!Lepší než by to věděla a byla vystavená nebezbečí.!Páni to co s řeklo dávalo smysl!!Hele jo?!Justin mě chytl za hlavu a začal mě znava líbat oba jsme s lehli na Karlinnu postel.!

Ehmmm Justne.!Oba jsme silně vydehli a Justin se vztekem řekl.Co je?!No máme tu auto tak jestl by jste se neuráčili přjít jelkož je skoro 8 hodn tak bychom měl vyjet ,ale kldně počkám stačí vám tak 10 minut.!

Ne nestačí rychle jsem vyhrkla!!Fajn tak jedem,!Oba jsme vstali a šli jsme si dobalit.!

Z pohledu Justina:když jsem si šel zabalit tak na mě měl Mackel šíleně otázek!Tak co kolkrát si s ní válel madrace.!Válel madrace co to máš za jazyk?!Asi na mě pusobí to město a tak!!Jo jasně!.........a mimochodem ještě jsem s ní nespal!!

A to proč si to.....si Justin Bieber kterej má dole takovej provoz a najednou nedokážeš do postele dostat Stephanie?!Né že bych jí tam nedostal ale pokaždy nám do toho někdo leze jako třeba ty!!Ale prosím tě třeba se jen bojíš že jí nedokážeš uspokojit!!

O čem to u mluvíš před chvíli si říkal že jsem Justin Bieber atd...a najednou si o mě myslíš ,že bych jí nedokázal uspokojit!..........žadná holka s kterou jsem spal nikdy opakuju nikdy neřekla nic negativního každá říka že to byl její nejlepší SEX!!

Snad se vám bude tato část líbit a omlouvám se za chyby :DP

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now