Kapitola 105.

855 36 1
                                    

Z pohledu Justina:koukal jsem na její zavřený okno a nechápal jsem to proč se najednou chová takhle nejspíš vím proč se tak chová asi jsem měl pravdu že má něco se Stefanem...!

Šel jsem si lehnout a nemohl usnout furt jsem na to myslel a byl jsem naštvaný dá se říct že jsem byl dost nasranej ,ale hlavně jestli to je pravda bude sklamanej.!

Z pohledu Stephanie:celou dobu jsem chodila ,jak debil po místnosti a neveděl co mám dělat když jsem se koukla na svojí skřín vzpoměla jsem si na telefoní číslo,který mám napsaný za skříní na zdi.Vzala jsem skřín a posunula o několik set metrů dál bylo tam napsaný ve spodním levím ronu.

Je to číslo na Pem říkala že jí mám volat jen v krizoví situaci a tohle je krozová situace.Číslo jsem naklepala do mobilu a hned jsem začala volat.

Ano?!Pem si to ty?!Jo jsem to já.....Stephanie co se děje říkala jsem ti aby si mi volala....!Jo já vím v krizovích situacích a mám krizovou situaci mohla by si jsem prosím přijet nechci se o tom bavit po telefonu.!Jasně zítra tam dojedu !Rychle jsem vlezla do postela a snažila se usnout.

Stephanie!.....Stephanie!......Stephanie!!?........vzbut se!O můj bože ty tu seš Pem!Slibila jsem ti to páni vypádáš líp než jsem tě naposledy viděla.....a příště by si mi mohla říct přesný bydliště docela dlouho trvalo než jsem se tu vyznala a vlezla jsem do tří dalších domů než jsem si vzpoměl kde bydlíš.!

Pousmala jsem se a koukala na ní.Tak co se děje?!Je to na dlouho?!Povídej!No chodím z Justinem Biebrem.Jo viděla jsem vás na titulcích "libačka v autě"!J

o paparazi ho pronásledujou všude......,ale o to tu nejde de tu o to žě jsem pokaždý vyzracela krev jen co jsem jí spolkla a pak jsem byla s Justinem v autě ucítila jsem jeho krev a od ty doby jsme jí cejtila a to jsem se napila a tu krev jsem zatím v sobě udržela.!

Páni to je hodně velkej problém tak za prví zvířecí krev si nemohla protože si evidentně dlouho neměla lidskou krev to je taky případ proč chceš Justinovu krev.!

A ,jak se toho můžu zbavit.!No když cítíš krev člověka dá se říct že ho označkuješ nedáš si pokoj dokud nebudeš mít jeho krev ve svý puse.Tím chceš říct...!Jo jestli se od něj nebudeš držet dál ZABIJEŠ HO!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :* :P

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat