Kapitola 1.

4.1K 109 12
                                    

O tři roky dříve

: Na koncertě Aviciiho.

z Pohledu Stef: skvěle jse bavím .Já taky je to super.Stef !!no ? nevadilo by ti kdy bychom odešli dřív mám se seznámit s klukem jmenem Stefan.Jasně stejně mám být doma do večerky.

Která už mi před hodinou začala ...........ups!

OK si nejlepší .Chceš odvíst .Ne máš nakvap klidně jed já to dojdu jsou to jen dva kilometry. Šla jsem ven a koukla se kolem mě dala ruce do kapes a šla .Šla jsem pomalu ,ale šustení mezi stromy mě vyvádělo z míry. Naštěstí mě v kabelce začal zvonit mobil.

Koukla jsem se na mobil.NO mami.Hneh přijdu. Mámka ani nic neřekla , ale neměla jsem chut se s ní vybavovat a tak jsem to típla a hned jsem šla dál.

Šustění v keři se začalo zvětšovat a blížilo jse víc ke mě.

Zařvala jsem je tam někdo!?

JO jsem tu já jmenuju se Terens.Viděsil jsi mě Terensi a tvoje jméno.Stefanie.Stefanie mám pro tebe jednu otázku bojíš se umřít.Co je to za otázku ?! tak znova.Když by se to stalo tak bych s tím nic neudělala. A co když ten okamžik přišel dneska.

Co že neubližuj mi prosím ? Jo ,ale ty tvoje odvaha mě fascinuje chtěl bych jí trochu ochutnat.Neboj nebude to bolet.Přiblížil jse ke mě a já bez hnutí stála a začala jsem z ničeho nic utíkat.

Ale byl furt předemnou.Chytl mě pod krkem a svalil k zemi JÁ začala brečet.dal mi pusu na krk a pak se do mě zakousnul nemohla jsem uvěřit že vidím pravího upíra,oni ekzistují!!

Začala jsem cítit ,jak mi krev mizí s těla pomalu jse mi zavírali oči a cítila jsem pocit jako kdybych umírala.!

Až jsem slyšela ženský hlas v pozadí Terensi nech jí zabijíš jí .Jestli zase zabiješ někoho budeš si to zas vyčítat.Nech mě být Pem . Řekl naštvaně a stále ze mě sál !! Začali jse mi zavírat oči.A jen jsem cítila ,jak ta žena ze mě Terense sráží k zemi .Pak jsem jen viděla ,jak kolem mě projíždí auto.

Rychle se ke mě naklonila a řekla nepamatuj si nás.!!!!

Po chvíli jsem vztala .Bože já už nikdy nebudu chlastat .Šla jsem rovnou domů a bolela mě hlava.

Co to sakra bylo za sen .Ahoj mami?! Máš spoždění !!!!!!já vím omlouvám se .Jdu si lehnout .Fajn ,ale ráno to vyřešíme.JO mami.Šla jsem si dát lehkou sprchu.a pak jse převlíct do pyžama unáva mě tak zmohla ,že jse mi ani nechtělo odličovat. Jen jsem si lehla a do pár minut jsem byla mimo.

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat