Kapitola 70.

1.3K 39 0
                                    

Z pohledu Justina: Zdálo se mi to zvlaštní že to nefunguje na Mackla ani na mě snažil jsem se ho nějak zeptat jak to, že to na něj neplatí.!A pak mě napadlo jestli si náhodou  v tom skleníku neutrhnul železník.!

 Mackle neuthl si s toho skleníku nějakou rostlinu?!Stephanie mě okamžitě bouchla do ruky a zatvářila se co to dělám...já jen za kýval hlavou že vím co dělám!

Jo pomohl jsem učitelům chtějí to zasadit kolem školy a do zahrad.!A ty sis to nevzal?!Jasně ,že vzal kuchařky s toho udělali pití kterou pila celá škola až na vás zřejmě!!Koukl jsem se na Stephanie ,která se netvařila zrovna pozpudivě a když se na ní kouknul Mackl nasadila na něj falešný usměv.

Naštěstí po pár minutách film skončil a mi konečně jeli domů!!

Z pohledu Stephanie: Celou cestu jsem se koukala z okna a koukala na myjející stomy který mě uspávali .!Snažila jsem se neusnout ,ale po pár minutách jsem před sebou neviděla skoro nic a podálších pár minut  jsem usnula.!

Stephanie....Stephanie.....Stef když jsem pootevřela oči všimla jsem si ,že stojíme na příjezdovi cestě u domu Justinovi tety .Otřela jsem si oči prohrábla jsem si vlasama a vylezla s auta.!Vždycky když někam jedu je divný po dlouhý době vidět náš dům ,ale nemohla jsem se dočkat až si dám sprchu a půjdu do svý postele.

Vzala jsem si s kUfru auta bágl a šla ke dveřím.Kam mě šel vyprovodit Justin dal mi jen pusu a popřál mi hezké sny ,ale já byla tak unavená a ospalá ,že jsem mu nedokázala odpovědět.

Po pěti minutách co jsem hledala klíče jsem konečně byla doma zavřela jsem dveře no spíš jsem s nima práskla a oddychla jsem si ,ale pak se na hoře rosvítilo světlo a to mi hned energii dodalo.!Šla jsem do kuchyně kde jsem vzala nůž a pomalu se plížila po schodech až jsem byla v druhým pátře opatrně jsem našlapovala.... když jsem se snažila vzít za kliku tak z nich vylezl tatka s mamkou.!

Stephanie.!?Mami.....co tu děláte.!No spíme ,ale nedá se spát když slyšíš bouchnutí dveří...a můžeš mi vysvětlit co ty tu děláš s tím nožem.!Myslela jsem ,že jste.........zloděj!!No aspon ,že víš co dělat kdyby se něco takovího stalo.Jen jsem kýala hlavou asi proto ,že jsem nevěděla co říct.!No Stephanie promluvíme si ráno tet jdi spát je už pozdě.!Jo a prominte ,že jsem vás zbudila!Možná by sis měla dát sprchu než vlezeš do tý čerstvě povlečené postele.!Jojo mami....dobrou.!Dobrou zlato !

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat