Kapitola 130.

656 31 3
                                    

Jeho hlas projel celým mím tělem.......a pak se vynořil z tmy..........a já si začala říkat jestli jde jen o vtip...............Pane Thosone?!!!!!!Stál tam předemnou učitel fyziky!Jo Stef jsem to já si překvapená!!Jo a ne jen docela a hodně!!

 Proč by jste mě zabijel zas tak blbý známky u vás nemám.!Nejde o známky jen z celýho srce nenavidím upíry.!Vážně nenavidíte upíry a spolčil jste se z upírem.!Je to můj bratr i když někdy ho chci taky zabít je to smysl který mě nutí zabít jakýhokoliv  upíra!!Smysl?!Jo jsem lovec upíru,vlkodláku,čarodějnic všecho tohle co na tomhle světě už po staletí nemá ekzistovat.............jste jen zrůdy co zabijí lidi nic víc ve vás nevidím.!

TO vyčitáš nám?!............ty si tu vytvořil jatka pro upíry a vlkodlaky!!Jp ale vy jste a vždy budete jen zrůdy který jsou už stejně dávno mrtví já vám jen pomáhám měli jste umřít né se stát těmahle zrůdama.!

Tak jo přied te tu vlkodlačici!!Pomalu jsem se otočila za sebe a tam dozorci vedli Sarah která nevypadala dvakrát dobře bylo to kvůli úplnku který ji provokoval být agresivní který jí nutil bolesti po celým těle.!

O tak tady je vlkodlačice...................otevřte ty okna at´ na ní ten měsíc svítí víc a přivášte jí k tý stěně a řetězi jemně uvolněte.!

Víš co se Stef stane když tě kousne vlkodlak.!NE NEVÍM!!Poradím ti není to pro tebe dobrý spíš je to príma podívaná pro mě ,protože umřeš a pak zabijeme i tu vlkodlači tím zabiju obě mouchy jednou ranou.!

Než se ona promění tak ti vypustíme vlkodlačí jed do krve at to zabijení mezi tebou a jí netrvá tak dlouho.!

Šel ke mě a píchl mi injekci do krku cítila jsem jak se mi jed dostava do krve aby toho nebylo málo vzal dýky šel k mím stehnům a propíchnul je.!

AUUUUUUUUU!!Tak co užíváš si to!?VYPADÁM JAKO KDYBY MĚ TO BAVIL...........jen doufám že dopadneš stejně.!Nějak moc furt mluvíš!Šel ke mě vzal další dýku a probodl mě s ním žaludek!!Auuuuuuu!To tě naučí mě neprovokovat!!

Kdyby jste mě znal tak víte jak prořízlou pusu mám!!Já tě znám sledoval jsem tě každej den ve škole.!Kdo myslíš že ti rozházel pokoj v tý chatě!!Kdo myslíš že naplánoval toho chlapka v kapuci to všechno jsem dělal já znám tě moc dobře.!

Ze zadní kapsy vytáhl další dýku neváhal ani minutu a hned mi jí píchnul do krku cítila jsem velkou bolest která vycházela z dýky byla potřená železníkem.!

Skacela se mi hlava v těle jsem neměla žadnou silu jen jsem cítila jak se přibližuje smrt blíž ke mě a věděla jsem že už nemám šanci.Tak jo Stephanie jak se cití tet?!...........tak jo mlčíš to je dobře!!!!................................já ti říkal  že tě znám!!A taky vím že když tě tet zabiju nikomu chybět nebudeš!!

Mě jo!!svitla mi naděje když jsem slyšela znamí hlas.Kdo to tu řekl?!Asi na někoho na koho jste patrně zapoměl.!Stefane........ty mě neohrozíš!!S tím bych si nebyl jistý.!Hmmm.......seberteho a zabíte!

Pane Thosone!!Ano?!Rozlučte se.......už tet jste mrtví.!Aha no jelikož je tu 10 chlapů oproti tobě jakož jednomu tak si myslím že si ty mrtví!!

Koukně te se na horů.....a řekněte co vidíte?!......VIDÍTE ÚPLNĚK tak dávejte bacha!.I když to nešlo lehce tak jsem se koukla do prava na horů kde se Stefan začal proměnovat ve vlkodlaka.

On je vlkodlak!!.......Terenci ty debile proč si  mi o něm neřekl že je vlkodlak!Já to nevěděl byl divnej ,ale to všichni její kamoši!

Doufám že se vám část bude líbit a v úterý nebo ve středu bude finální část :) :P

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat