kapitola 15.

1.7K 59 0
                                    

Dal jsem si jen rychlou sprchu pak jsem se šel převlíknout a jel ke kinu. Nasadil jsem si na sebe brýle a kapucu ,abych na sebe nestrhl pozornost.!

Po chvíli přijela Karlín a Stephanie a její malá sestřenka Lili. Připomněla mi mojí sestru !Ahoj sklonil jsem se k ní .´Ty si Justin Bieber ?!Jo to jsem já .Páni moc se mi líbíš a ve školce kámoškám taky ?!To je sladký!!Jdem na ten film ?!Stef na mě tichým hlasem. Ten film si moc neužiješ ?!Nechápal jsem co tím myslí .

Ale po pár minutách mě to došlo byl to dětský film .!Tohle je její oblíbený film !!Jo je to pro děti  !?!

Šli jsme do sálu kde jsem si následně podložil ruku a koukal na film: Gnomeo a Julie. Stephanie tam usínala a já s ní zatím co její mála sestřenka a Karlín sledovali film a hltali každý slovo. Nudil jsem se a tak jsem si Lili vzal na klín. Lehla si na mě !!A já jen koukal na Stefin výraz !!Vypadala zaujatě po 15 minutách na mě Lili usla a Stef jí chtěla vzít domů. Karlín Stef chce odjet domů.! Tak at jedou jo ,ale já bych nejraději jel už taky domů. Fajn  tak jed.! Vyplížili jsme se s kina a sedli do mého auta. Stef seděla vzadu s Lili .Nevadilo by ti kdyby jsme jí odvezli domů je to při cestě?!.Jo fajn .!Až jsme dojeli na místo. Tak jsem jen čekal v autě až Stef příjde sedla si ke mě do předu .A jeli jsme .!Vážně její oblíbený film je pohádka.!!Jo taková je Karlín.!!Usmál jsem se !!Nesměj se !!Jo fajn.

Pak jsme jen dojeli před naše domy já vystoupil ,ale Stef furt s auta nevystupovala. Chvíli jsem čekal ,ale furt nic !!Otevřel jsem dveře nějaký problém !??Jo nejde mi rozepnout pás !!Fajn zkusím to!! Nahnul jsem se přes ní !!A pás jsem doslova tahal. Rozepl jsem ho a kouknul se na Stephanie.Která začala zhluboka dýchat .Já se k ní nahnul blíž a čekal jestli bude něco dělat !!Ale odvrátila ode mě zrak!!

Z pohledu Stephanie:asi to bude zkoušet furt a furt a furt!!Hned jsem vystoupila a bylo vidět ,že je na mě naštvaný!!Ale bylo mi to jedno jestli si myslí ,že bych se s ním vyspala tak se hoch milí!!.Hned jsem šla domů,dát si sprchu a hned si jít lehnout !!Konečně to dospím no v tom kině jsem to zkoušela usnout ,ale nemůžu spát když mám hlídat !!Hned jsem si lehla do mí postele .Usnula jsem do 5 minut.!

Hned ráno jsem měla chut na krev snažila jsem se v rychlosti převlíknout a jít někam do parku se najíst !!Dorazila jsem do parku a myslela na to že si dám nějakou zvěř.Ale pak se objevil nějaký chlap.Použila jsem svojí lest. Ahoj mohla bych se vás na něco zeptat!!?Jasně na co ?!Tet nekřič nebude to bolet .Přiblížila jsem se ,ale dneska mám asi den blbec v parku probíhal Justin a Mackel.

 Poslední dnešní část :)*omlouvám se za chyby :)

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat