Kapitola 39.

1.4K 55 0
                                    

Ještě když jsem sedla do auta jsem si vzala pytlík s krví a popila si pak jsem ho dala dozadu na sedačku a přikryla jí sakem!!

Hned co jsem vyjela s příjezdoví cesty jsem si pořád opakovala co mama řekla a vyvodila jsem s toho ,že si dnešek užiju a nebudu se starat o to ,že jsem upír budu se chovat ,jak normální holka v mém věku!! 

Po příjezdu jsem viděla ,že nejde jen tak o malou party ,ale že tam byl skoro každý ze školy naštěstí je Karlinín dům docela odlehlí je na konci města a za sousedy má paní Horisnovou ,která je hluchá!!Koukla jsem se na sebe do zrcadla a pousmála jsem se!!

Pak jsem jen vystoupila a šla ke vstupním dveřím když jsem vešla do vnitř hráli zrovna písničku od Ke$ha-tik tok  rozhlížela jsem se po domě když jsem zahlídla Justina ,jak tam mezi davem lidí tancuje s Macklem a Karlín držel v ruce lahev a popijel si!!Kousek jsem se od dveří posunula a zamířila ke mě Karlín!!

Z pohledu Justina: zrovna jsem tancoval když se ve dveřích objevila Stephanie v uplích šatech vynikla jí tak všechny křivky.!Karlín se za ní hned vrhla chvíli se tam o něčem bavily ,ale pak Stef odešla směr ke stolu s pitím.!Mackel šel na záchod a Karlín se ztratila mezi davem šel jsem za ní.!Čau!!Nazdar!!Pěkný šaty!!Dík!!

Nevěděl jsem co mám říkat a tak jsem si vzal skleničku vodky a pil!!Jak to ,že nemáš ortézu!!Už je to v pohodě jen mi tam někdy lupne!!Aha.!

Vzala si lahev vody!!Já na ní koukl pohledem vodu ,jako fakt!!Jak viděla můj výraz sáhla po vlašce vodky a začala pít!!Já si taky odpil!!Ale když jsem se chtěl zeptat jestli si semnou nepůjde zatancovat byla mezi davem lidí i s vlaškou!!

Nahlas jsem se nadechl a řekl jsem si ,že nebudu ten hodný a ,že se budu chovat jako ona ke mě!!Hned ke mě přiběhla nějaká holka ,která mě chtěla pozvat k tanci chvíli  jsem se rozmýšlel ,ale pak jsem se rozhodl jí vyhovět!!

Jen co jsem dorazil na parket jsem snad prostřídal každou holku.!Když jsem se rozhlížel viděl jsem Stef s nějakým klukem byla na mol a on evidentně nadržený .!!

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now