Kapitola 113.

630 38 0
                                    

Jen co byla limuzína v nedohledu se mi oči zaplnili slzami  a začala jsem neskutečně brečet na terase jsem zůstala asi dalších 25 minut  a koukala jak fanynky,starostka a sousedi se pomalu rozchazejí i jeho teta už šla do vnitř a já se naprosto zhroutila šla jsem do vnitř a tam začal můj záchvat brečení.

Po hodině brečení jsem musela přestat jelikož jsem už tak dost byla opuchlla od celohodinového brečení.

I když bylo brzo musela jsem jít spát musela jsem si lehnout a odpočnout.

Další den jsem se probudila a nechtělo se mi vůbec vstát nechtělo se mi ani nic dělat chtěla jsem jen zůstat v posteli mamka si mě všimla i mi nálady naprosto nevěděla co mi má říkat jen na mě občas koukla a přinesla mi jídlo ,ale na 100% tušila že se něco pokazilo z Justinem.

Uběhl další den a mamka musela do práce a tatka ten byl celý dny v práci a noci se vracel ale to jsem raději předstírala spánek jeho moudra že kluci jsou na hovno mi dvakrát neomohli.

já se jen celé dny koukala na filmy kdy se kluk zamiluje do holky a opačně a bylo mi s toho zle.

Ahoj Stef?!Karlín co tu děláš?!Tvoje mamka mi volala at tě přijedu navštívit neví si s tebou rady.Aha jo pokoušela se mě rozveselit ale nepomohlo to.!

No od toho jsem tu já........přinesla jsem kýbli zmrzliny  a ne ty hovadiny o tom jak se holka zamiluje do kluka ale pořádně drastický střílečky a nějaký ty horory.!

Díky Karlín ,ale to mi náladu nespraví.Jo možná ne ,ale třeba na to nebudeš těch pár minut myslet.Na to bych se nespoléhala myslím na tom i ve snech myslím na to všechno  na každý moment co jsem s ním zažila i rozchot kvůli mím blbým choutkům po krvy!!!!!!!!

CO krev co z krví o ničem nevím...............................tak jo Stephanie tet mi řekni proč jste se veskutečnosti rozešli.!Na tom Karlín nezáleží!!!Ale jo Stef záleží tak a tet mi to řekni!!!!

Zkráceně měla jsem chut na jeho krev ,ale asi bych ho zabila kdybych se ho pokusila ho jen ochutnat.!Chceš tím Stef říct že si ho chtěla zabít.!?Jo přesně tak Karlín chtěla jsem Justina zabit proto jsem ho musela nechat jít.!

Ale i tak se dá váš vztah zachránit když mu řekneš o co jde!!!NE Karlín o tom se on nesmí dozvědět kdyby jo tak ho zabiju a to by bylo daleko horší než když jsem se s ním rozešla má tet další možnost mít nový život s jinou normální holkou kdyby zůstal semnou tak normální život mít nemůže!!!!!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) 

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now