Kapitola 55.

1.3K 44 1
                                    

Koukala jsem na něj z výrazem mě můžeš říct všechno.!Promin Stef ,ale už se k tomu nechci vracet!!Fajn!!Hele kdybych to mohl říct udělám to !!Jo fajn přeju ti dobrou chut!!Dík!!

Šla jsem podél vody kde jsem zahlídla Karlín.! Kde seš čekám na tebe pěkně dlouho!!Promin ,ale já zrovna mám nějakou práci!!Nemá ta práce něco společného s Justinem!!Ne nemá!, hele musím jít nemám čas se tu vybavovat.! Tak fajn!!

Přemýšlela jsem o tom ,že bych jí možná šla sledovat ,ale něco mi říkalo ,že by to stejně prasklo a já byla ten debil!!

Vracela jsem se zpátky když jsem potkala Justina!!Ahoj!!Čau!!Kam jdeš ?!Projít se.........!!Hádám do lesa!!Naštvaně jsem odešla a kladla jsem si otázky Co když jsou spolu?!Byla jsem zmatená a radši jsem šla zpátky najít Stefana vešla jsem do jídelny ,ale ta byla zavřená koukala jsem do okna ,ale on tam nebyl.!

Šla jsem se kouknout k ním do chatky ,ale byl tam jen Mackel!!Čau!!Čus snažila jsem se nesmát!!Co se ti stalo?!Ani nevím zbudil jsem se tak!!Neviděl si Stefana?!JO byl tu před chvilkou, říkal že se půjde najíst!!!

Jídelna je už zavřená !!Nevím kde je jen vím ,že říkal ,že má hlad!!Fajn dík zeptám se v bufetu!!Říkala jsem si co se to tu kurva děje!!

Všichni tu lžou o  tom kde jsou nebo co dělají!!Vracela jsem se zpátky do chatky kde jsem si následně vzala ručník a šampon šla jsem do sprch kde jsem se následně celá umyla od vody z jezera!!

Asi půl hodiny co jsem tam byla jsem přemýšlela o všem možným ,ale nejčastější téma byl Justin!!Vážně budu ta další co mu podlehla!?

Rozhodně nejsem holka co je jen naspaní ale ani holka nahraní!!

Vylezla jsem ze sprch a převlíkla se a šla do chatky kde jsem si lehla a koukala ,jak debil na stěnu!!Asi po hodině přišla Karlín.!

Ahoj!!Čau?!Kde si byla celej den?!Začala se oblíkat a já zatím čekala na odpověd .!Halo?!Byla jsem venku?!A co si tam dělala?!Uvidíš?!Karlín víš ,že já na ty tví hry nemám náladu!!Kdo si počká ten se dočká!!

Tet vážně Karlín kdo tě zdrogoval!!Nikdo!!Přiblížila se ke mě a ruce měla za zády!!Začínáš mě děsit!!Usmála se na  mě a já jen zdvihla obočí !!Než jsem se stihla rozkoukat tak mě obmotala očí šátkem co měla za sebou  v ruce!!

Karlín co to má kurva bejt?!Pojd semnou a dozvíš se víc!!

Omlouvám se ,že to tak trvalo :P

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat