Kapitola 71.

1.2K 43 3
                                    

Hned jsem hodila kufr do rohu a šla si dát rychlou sprchu a pak hned do postele kde mi netrvalo ani 5 minut a už jsem spala.!

Ráno mě probudil tatka když na zahrádce foukal listí.!Nechtělo se mi vylíst z postele ,ale na konec jsem vylezla a šla do koupelny kde jsem si umyla hlavu a nalíčila jsem se jen co jsem slezla schody začala jsem se divit mamka se smála přes celou kuchyn přišlo mi divný čemu se tak směje.!

Ale když jsem vlezla do kuchyně tak tam seděl Justin s mojí mamkou a smáli se.!Ahoj co tu děláš?!Nechala sis v autě mobil tak jsem si řekl ,že ti ho přinesu !.Díky ,ale mohl si ho tu jen nechat ne se hned bratříčkovat s mojí mamkou.!

Chvíli bylo naprosto ticho až mi bylo trapně.!Ale pak začala mamka mluvit.!Tak co jdete SPOLU......zítra na půlnoční festival!?Já ti nevím mami ještě jsme se o tom nebavili a když dovolíš tak si to jdem vyřídit na terasu.!Doslova jsem Justina tam odsud odvekla až na terasu.!

Z pohledu Justina:Co je edl jsem s tvojí mamkou paradní pokec.!Jo jasně o tom ,jak jsem byla malá vid.!Zminila se o tom!!

A co půjdem spolu na ten festival.!?Vážně se ti chce na půlnoční festival každej rok tam promitaj ten stejnej film.!Jo bude to sranda.!

Když myslíš !Jo to si teda myslím !!Tak a co podniknem dneska.!No já nevím ,ale dneska přijede Karlín a bude u mě spát!.!Chvíli jsem se rozmyšlel co řeknu ,ale pak jsem si zpoměl ,že teta dneska jede pryč a bylo by super jí a Karlín pozvat domů a udělat si něco jako soukromej mejdan.!

A co kdyby si ty a Karlín přišli k nám skouknem film dáme si něco k pití a pak půjdeme spát.!To spaní máš na mysli mě a Karlín a ty a Mackel zvlášt.!Ne spíš si myslím ,že je to dneska dobrá noc pro nás dva.!Tak fajn sejdeme se u vás v 8.!

Tak jo ,ale but připravená.! But´ bez obav já jsem připrávená jen ,aby si byl připravenej ty !

Omlouvám se za chyby a jestli se nudíte tak jako já tak vám snad příjde čtení vhod :)P

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now