Kapitola 109.

764 36 5
                                    

Ano Stephanie?!Tu chvíli jako kdyby můj mozek přestal uvažovat chtěla jsem řvát chtěla jsem utýct někam dál od sud jen abych to nemusela Justinovu říct.

Stála jsem o takovích 10 metrů dál ,ale i řesto to pro mě byla blízko tět má přijít ta chvíle ,ale proč to nedokážu říct koukám na něj on na mě a chce si vyslechnout co mám na srci usmívá se na mě a v jeho očích jsou jiskry a štěstí a ve mě je jen nehorazná zlost za to že kdybych toho dne nešla pěšky mohlo by být všechno jiný.!

PO otevřela jsem pusu a z plných plic jsem se nadechla.!Justine to co ti řeknu se ti asi nebude líbit asi mnou budeš oprvrhovat ,ale já ti nedokážu dát lhát.!

Stef to je v pohodě nebudu na tebe naštvanej kyž se mi svěříš vím že máš problémy z rodinou.!Justine žadný problémy z rodinou nemám...............tet jde o tebe.!

Dobře a o co jde.!?Najednou se jeho usměv spadl a byl zděšený ,ale v jeho očíchměl furt kousek štěstí ,ale zřejmě hned co to dořeknu se změní v naštvanost a smutek.

Justine......jde o to že když jsme se potkali tak si mě nezajímal byl si jen kluk neviděla jsem v tobě celebritu nabo zpěváka kterýho tolik lidí miluje ,ale všechny ostatní holky v tobě vyděli něco víc.....tím myslím že řešili jak si tě vezmou atd.............!

Ale mnohým to nevyšlo Karlín to taky zkoušela ,ale nebovedlo se jí to.................tím pádem přišla řada na mě a dokázala jsem to!!

O čem to mluvíš Stephanie??!!!!.O tom že jsem s holkama uzavřela sázku........sázku o tom že tě zbalím a povedlo se mi to sice jsem se s tebou musela i vyspat ,ale sázku jsem vyhrála.!!!

Nevěděla jsem jak to mezi náma ukončit ,ale myslím si že jsme kámoši a jako tvoje kámoška ti dál nemůžu lhát o tom že jsem se do tebe zamilovala a že si můj kluk prostě nejsi a nikdy jsem to tak necítila a nikdy nebudu.!!!

Jen co jsem řekla ty lži jsem citila že se mi spustí slzi chtělo se mi brečet ,ale aby tomu uvěřil že to myslím vážně musela jsem potlačit jaký koliv city k němu.!

Doufám že se vám část bude líbit omlouvám se za chyby :)

A po straně máte pisníčku aby jste u toho mohli i poslouchat :)) :P

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now