Kapitola 74.

1.1K 44 1
                                    

Myslím ,že patří Stefanovi.!Takovou čepici může mít spousta lidí ?!Ne tuhle jsem mu dala já.... poznám jí !!Tak jí třeba stratil?!Nebo tu někde leží jeho tělo ....co když ho to zvíře napadlo a zabilo!!

Nevěděl jsem co jí mám na to odpovědět tak jsem zůstal jen tak stát !!Justine ani se nehni!!Co proč?!

Z pohledu Stef: Šla jsem lesem až jsem viděla auto šla jsem k němu a zjistila jsem ,že jde o Stefanovo auto.Rozhlížela jsem se všude kolem jestli náhodou někde není ,ale nikde nebyl .! Snažila jsem se otevřít dveře.!

Sakra !!!!No tak..........otevři se ?!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Karlín!Okamžitě jsem se rozběhla ,ale věděla jsem ,že jestli budu chtít Karlín pomoct budu muset použít upíří rychlost ,abych to k ní stihla.!

Když jsem tam doběhla tak se ten vlk nebo co to je přibližoval ke Karlín!!Tak fajn tet to Karlín zjistí ,ale aspon bude na živu!!Použila jsem upíří rychlost a Karlín i Justina jsem strčila na stranu.!když jsem se koukla na to ho vlka nevím ale ty oči přišli mi povědomí.!

Vlk na mě skočil a já se ho snažila dostat ze sebe nic co jsem skusila nepomohlo .!Chytla jsem ho za nohu a zlomila jsem jí strašně zavil ,ale já se tak od něj mohla dostat .!Justine běžte do auta!!

Běžela jsem hnedka za nima .!Hned co jsme naskočili do auta  jsem zařvala na Jusatina jed!!

Stephanie budeš mi muset něco vysvětlit.!Jak je možný ,že si byla tak rychlá a jak je možný že si ho přeprala a řekni mi pravdu ?!

Když jsem se na ní koukala viděla jsem vyděšený a naštvaný pohled .!Fajn Karlín ,ale neuvěříš mi ............ jsem upír.!pchch dobrej vtip!!!!Karlín to není vtip!!Není to možný ani normální.!Karlín říkám ti pravdu i Justin to ví?!

Ty si to řekla Justinovi a mě ne.!?Já to zjistil!!A mám další věc o tom ani Justin neví!!Co ??Myslím ,že je Stefan to zvíře.!Všechno to do sebe zapadá?!To jak se vymlouval ....na tý party na začatku roku ,jak jsem něco viděla v lese !!

Myslím ,že je to pravda?!Tohle je směšný tady je nějaká skrytá kamera nebo co vy mi tu vykladáte ,že si upír a Stefan je vlkodlak ,ale no tak je to směšný!!

Ale já ti říkám pravdu ?!Tak fajn když řeknu ,že ti věřím tak zařveš mám tě!!Karlín já si nedělám srandu mluvím pravdu jsem upír !!Dokaž to !?Fajn.!

Vystrčila jsem tesáky a zakousla jsem se do mí ruky s který mě hned začala týct krev po pár minutách se to začalo hojit!!Tak co věříš mi?!O můj bože ty si UPÍÍÍR.!

Doufám ,že se vám část bude líbit :P omlouvám se za chyby a zítra začnu psát novou story :D

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now