Kapitola 81.

1.1K 43 2
                                    

Trochu jsem se pousmála a on zpomalil.Počkat?!Co ?!Málem bych zapoměl na tu sázku!!To by vadilo.!Mě jo neprohrávám a rozhodně se mi nechce spát ve stanu.!Pousmála jsem se a šla domů kde jsem se napila krve a šla si vzít teplejší bundu.!

Šla jsem ven kde jsem čekala na Karlín až mě vyzvedne.U Justina byli zas fotografové.!Jeden byl i u nás ve křoví.!Pane můžu se zeptat co tu děláte?!Jen fotím Justin.!Ve křoví toho asi hodně nafotíte.!Čekám na ten spavný okamžik abych ho vyfotil.!

Myslíte spíš až udělá něco čím se strapní.!Ty o něčem takovím víš?!!!Ne nevím ani bych vám to neřekla.......a mohli by jste odejít z našeho pozemku pošlapete nám travník.!

Naštěstí přijela Karlín a já tak od toho chlapa mohla odejít jeli jsme rovnou na místo.!A když jsme vystoupili docela foukal vítr dala jsem si ruce do kopes a šla s Karlín hledat Stefana.!

Nikde jsme ho neviděli bylo docela brzo když jsme přijeli šla jsem si s karlín koupit čokoládu a pak si sednout na vzdálenou lavičku kde jsme sledovali film co promítali.!Ten film je nudnej.!Vždycky tu Karlín promítají nudný filmy.!

Jo ,ale aspon jednou by mohli pustit něco z naší generace.!Usmála jsem se ,ale ze zadu k nám přišel Justin a Stefan.!Koukněte koho vám vedu.!Čau Stefane.!

Z pohledu Justina:Sedl jsem si k Stephanie a svojí ruku jí dal do kapsi kde jsem si svý prsty propletl těma jejíma.!Kouknula se na mě a pousmála se.!

Tak jo Stephanie co si chtěla vědět?!Jo jasně ....můžeš mi říctg všechno co víš?!Co vím?!??Jo myslela jsem že existují jen upíři a tet jsem zjistila ,že i vlci.!Říká se nám vlkodlaci?!Nám je vás víc?!Jo je nás dost stejně jako upírů......nebo čarodějek.!Čarodějek?!Jo jednu si sama vyděla v tom skleníku ta ženská a její dcera?!

Nebyl si tam?!Jo já si zjištuju věci dřív než někam jdu navíc tam byl vlčí mor a nějak jsem se nepotřeboval prozradit.!

Ještě něco o čem bych měla vědět?!Jo obvykle se upíří a vlkodlaci spolu nebavěj vlastně když vlkodlak kousne upíra tak  upír umře.!Aha.......moc si mě neuklidnil.!JO já vím ,ale obvykle se dokážu ovládat to jen při uplnku stracím kontrolu.!Tak že když jsem ti zlomila nohu.!Byl uplněk!!Tak že se proměnuješ kdy?!Můžu se proměnit kdy chci ,ale při uplnku se musím proměnit.!!

Doufám že se vám část líbí a omlouvám se za chyby :P:)Další část bude v sobotu :)

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now