Kapitola 83.

1.1K 36 2
                                    

Z pohledu Justina:nevěděl jsem jak se mám vyjádřit a tak jsem dlouho hledat v hlavě ,jak to říct pozitivně ,ale nějak to nešlo a Stef čekala na odpověd hned.!Je to prostě kurva!!Sledoval jsem Stefiny pohledy ,jak na to reaguje chvíli nic neříkala jen se tak divně znechuceně koukala.!

Tak že ty a ona...?!Jsme spolu parkrát spali.!Hádám že takovejch lechkejch holek si v posteli vystřídal hodně.!Otočil jsem se a koukal radši před sebe ,ale nemohl jsem si nevšimnout Stefinymu vyrazu ,jak čeká až něco řeknu.!

Fajn tak jsem spal s pár holkama ,le jen proto ,že jsem neměl dlouhodobej stach.!Začala šmátrat  kabelce a něco tam hledala.!Co hledáš?!Hledám mobil zítra musím k doktorce jestli nemám nějakou nemoc.!

KOuknul jsem se na ní přisným pohledem i když se mi chtělo smát.!Ona se taky usmála a přestala šmátrat  kabelce.!

Mám docela hlad Justine.!Tak fajn támhle se myslím prodavá kuře.!Ne tam se prodavají hamburgry ,ale já myslela chut na krev.!Tak fajn a koho chceš sníst?!Nikoho jíst nebudu jen jed před nemocnici vezmu si pár balíčků a vypadnem.!

Tak fajn po chvili jsme přijeli k nemocnici tam Stef vystoupila a šla do nemocnice.!Čekal jsem  autě tak půl hodiny dokud jsem jí neviděl před nemocnicí.!Pouříla tu svojí upíří rychlost a v mžiku byl u mě kde jsme nastartoval a okamžitě jeli domů.!

Kolik sis jich vzala jen tři.!Nebudou je hledat.??!jo to je možný ,ale je to lepší než sát krev lidem ještě furt se nedokážu na 100% ovládat .!Tak že by klidně bylo možný je zabít?!Jo to je dost možný.!

Jak můžu zabít upíra?!Proč to mě chceš zabít?!Ne tebe bych nezabil jen se tak ptám kdyby mě někdo chtěl vysát!?Je hodně zbusobů!!Třeba?"!

Železník nechat ho vysušit nebo mu useknout hlavu nejhorší je asi ho nechat utopit máš hlad a furt máš pocit že umíraš ,ale nemůžeš nic dělat zůstaneš tam do doby než se vysušíš pak seš kaput.!

Omlouvám se ,že to tak trvalo ,ale byla jsem na dovolenej a moc dobra wi-fi tam nebyla dneska jsem dám ještě jednu část doufám že se vám to bude líbit :PD

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat