Kapitola 58.

1.4K 42 1
                                    

Z pohledu Stephanie: tak nějak mě překvapilo ,že chtěl Justin čekat myslela jsem ,že bude žadonit ,ale nic.... jasně ,že mě to neštve vážně jsem chtěla počkat s tím klukem co jsem spala úplně poprvé mě hned nechal když jsem se s ním vyspala a strašně jsem toho litovala zvlášt když mi bylo teprve 15.

Naklonila jsem se abych mu dala jemnou pusu za to ,že počkáme a pak jsem se vrátila a seděla vzpřímeně.! Justin se na mě usmál a já mu úsměv vrátila naklonil se ,aby mi dal pusu já hmátla po dece kde byla miska s ovocem a vzala jsem si hrozen a hodila ho do pusy .!

Justin si vzal taky a hodil ho do vzduchu a začal ho chytat!!Je to sice trochu stupidní ,ale začali jsme si házet z hrozny moc my to nešlo.!

Páni vyhrávám asi jsem našel věc co ti nejde!!Sázka ,že tě porazím.!Příjmám ....a co budeme hrát?!Ten kdo vyhraje může určit den kdy se spolu vyspíme?!!Jako vážně?!Jo proč by ne stejně nevyhraješ!!

Nevím proč jsme po sobě začali házet hrozny ,ale viděla jsem ,jak Justin vyhravá a začala jsem používat upíři rychlost!!

Stef ty podvádíš!!Neřekl si pravidla.! Je to užasný?!Ta hra!?!Ne ta rychlost!!Nevím jestli ti mám poděkovat.! To není nutný!!Fajn!!

Z pohledu Justina: Chvíli se usmívala ,ale pak hned měla svůj vážný pohled!!Chyt jsem jí za bradu a přítáhl očima ke mě .!Co se děje?!Nic jen před třemi rokama jsem si naplánovala svojí budoucnost chtěla jsem mít děti a manžela a pak zestárnout a umřít!!

A místo toho zábijím lidi abych zůstala na živu!!Piješ jen jejich krev!!To je stejný!!Sice nevím čím si procházíš ,ale furt můžeš mít děti...třeba adopce.!

Usmála se a já okamžitě vyhrknul?!To je ten úsměv tak ho hlavně už neschovávej.! Zvedla se a koukala na mě z vrchu .!Měli bychom jít.........zítra jdeme do muzea .!Stáhnul jsem jí zpátky na deku a lehnul jsem si s ní dal jí pusu a chytl za pas.!

Omlouvám se za chyby a další část bude až v neděli a bude jich víc :P

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now