Kapitola 30.

1.4K 51 2
                                    

Můžeš mi něco vysvětlit?!Jestli se to tíká toho čeho myslím tak ti to neřeknu.!Můžu vědět proč?!Jo je to moje věc!!Věděl jsem ,že mi to jen tak neřekne tak jsem začal já.!

Víš co je divný ,že seš tak neuvěřitelně silná!!Geny!!A taky si rychlá!!Nemůžeš vidět ani cítit krev!!Viděl jsem ,jak začala silně polikat!!Ty oči co jsem viděl v lese co to bylo?!Asi jsem se nadýchala kouře a začali mi slzet oči!!

Ne nikdo venku nekouřil udělalo se ti to sté krve!!A to na tom těláku nebylo ,že by ti krev tekla s rtů ,ty si jí pila.!Ne krev mě vážně tekla s rtů nechápu co tu děláš obvinuješ mě tu z něčoho co nejsem......Můžeš jít nemám část se tu zpovídat zvlášt tobě ne!!Fajn!!

Koukl jsem se na ní a pak na kuchyňskou linku kde jsem byl opřený a  koukal jsem přímo na nůž co ležel kousek ode mě.! Hned co se otočila aby otevřela dveře jsem nůž vzal a trochu jsem přejel po prstu hned mě začala téct krev a viděl jsem ,jak ona reagovala nadechla se a běžela tak rychle přes celou místnost až ke gauči!!

Utěrka je támhle.!!Vzal jsem jí a položil na ránu!!Až krev přestala téct tak jsem si šel sednout na pohovku zatím co ono seděla na protější stranu opřená o zed!!Jak je to možný ,že si upír!!!Byla jsem v blbou chvíli na blbým místě!!To není možný kde je kamera ,aby mě natočila a řekla napálili jsme tě Justine Biebre!!Justine je to pravda vážně se to děje jsem upír!!

Jak je to možný nic takového neexistuje!!Sedím tu před tebou nebo ne?!!Chvíli jsem na ní koukal!!Zatím mi v hlavě běhalo tolik otázek na ní.

Kolik ti ?Osmnáct,jsem mladej upír.Já to nechápu.!!!Já taky nechápu spoustu věcí!?!Zabila si někoho?!!Jo párkrát!!Chceš zabít i mě?!!Ne!!

Už jsem tě chtěla myslí ovládnout dávno ,ale nejde to?!Ovládnou mysl ?!Jedna s upířích mocích!!Je jich víc!!!Například?!!

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat