Kapitola 31.

1.5K 49 1
                                    

Upíří rychlost , síla a dokážu si vohojit jakoukoliv ránu nebo poranění hned se mi to uzdraví!!Páni seš ,jak superhrdina!!Usmál jsem se ,ale ona se dvakrát nadšeně netvářila!!Ne Justine oni lidi zachranujou já je zabijim jsem netvor!!!

Sklonila hlavu a já se k ní přiblížil!!Mě jako monstrum nepříjdeš!!Jsem vrach!!Nežiju jsem mrtvá.!Všimnul jsem si ,jak se jí začali oči zaplnovat slzami sedl jsem si k ní na zem a snažil jsem se jí utěšovat ,ale je to těžký když nemáte ponětí jak!!

Zhluboka se nadechla.!A já věděl ,že bych měl změnit téma!!Jak to ,že můžeš na slunce já myslel,že upíři to spálí!!Jo spálí ,ale mám náhrdelník dala mi ho Pem upírka co mě zachránila před tím než by mě ten druhý upír uplně vysál!!

Kdybych ho neměla tak už jsem popel!!A kůl tě dokáže zabít když ti ho píchnou do srdce!!Otázka kdyby tobě propíchl někdo srdce byl bys na živu?!Začal jsem se smát a ona taky!!

Ale za chvíli měla zase ten svůj výraz!!Dokáže mě i zabít železník byla v tom pití na plese!!Železník?!Jo pro upíry to je jako kdyby na tebe někdo nalil kyselinu a ono tě to žralo!!

O asi nic příjemný ho ,jak se dá proměnit na upíra!!Kousnou tě do krve a pijou dokud neumíráš pak akorát cítíš ,jak se jed blíží všude žílama až dojde k srdci to ti absolutně stuhne neklepe necítíš ho!!

Pak se musíš napít lidský krve ,aby proměna byla hotová.!A pak moje druhá noc ta byla nejhorší tělo se ti začínalo měnit začalo být silnější když si spomenu na tu bolest chtěla jsem umřít a ne být upírem!!

Kdo to o tobě ví.!?Jen ta upírka co mi pomohla a ty?!Nikdo to nezjistil!!?Jo Karlín jednou ,ale vymazala jsem jí pamět ,ale nevím proč to u tebe nejde když to zkusím je to jako kdyby byla v tvé hlavě nějaká zed ,která mě nepustí k tvým myšlenkám!!

Přála bych si aby si to o mě nevěděl!!Proč?!Ty to chceš vědět?!

Dneska poslední část doufám ,že se vám bude líbit a omlouvám se za chyby :)*

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat