Kapitola 13.

1.8K 67 0
                                    

Hned jsem se šla osprchovat úžasný pocit si namydlit celé tělo a pak si ho opláchnout teplou vodou, a své vlasy jsem si pořádně vydrbala a umyla hned jsem je šla vyfénovat .Byli do kudrnata a jelikož jsem měla ještě hodinu než bych stávala do školy tak jsem si lehla na gauč a usla.

Poprvé co se mi zdálo o Justinovi byl to krátký sen ,ale za to divný.! Pak mě jen zbudila mamka. Stavej Stef !?Jó mami ,jen 2 hodinky spánku asi mě to zabije. Šla jsem se převlíknout zítra je naštěstí svátek tam máme volnej den ,který využiju ke spaní.!!

Vzala jsem si na sebe tričko a černý legíny a na to jsem si navlíkla hnědé kozačky s třásněma popadla jsem tašku do školy a šla čekat před barák .Karlín po 5 minut přijela divila jsem se ,že dokázala jet aoutem.

Hned jsem nastoupila a vzala si kabelku co jsem zapomněla v autě a přendala si věci.! A jeli jsme rovnou pro kafe .Dík že si se na mě vysrala .!Promin byla jsem opilá a vůbec jsem nevěděla ,že jedu na člunu.

A jak ses vlastně dostala domů. Nechtěla jsem jí říct ,že mě odvezl Justin udělala by s toho třetí světovou. Zavolala jsem si taxík .A jak si zaplatila když sis peněženku nechala u mě v autě.

NO znala jsem taxikáře tak mě vzal zadarmo! Ale lhářko kdo tě vzal domů ?!Dobře Justin !!O můj bože !! Neděĺej s toho třetí světovou.!! A navíc furt ho nesnáším.!

Říkej si co chceš stejně vím ,že se ti lÍbi .!Ale hovno.!!Jdeš s ním přece ty na páteční zábavu.!!Jo už se nemůžu dočkat.! Jo myslíš ,že kdybych s ním začala chodit tak by Stefan začal žárlit!!.Jo jdi do toho třeba to tak bude a budete spolu až do konce života.

Po příjezdu do kavárny jsem okamžitě koupila pro sebe asi tři kávy a ojeli jsme do školy cestou do školy jsem vypila jedno nějak mě to nenakoplo.

První hodina byla matika a vůbec se mi nechtělo počítat. Sedla jsem si k oknu kde jsem si jen tak čmárala do sešitu. Hned ,jak zazvonilo tak Karlín zařvala přes celou třídu .Ahoj Justine sedni si ke mě.Justin šel a na mě zbyl Mackel.! Čau ty si Stephanie !?Jo ,ale říkej mi Stef .!Tak fajn ,nebyla jsi náhodou včera u nás večer .Né asi si mě s někým pleteš ?!

Jo ani se nedivím Justin má každou holku jen na jednu noc je skoro tak dobrej ,jak já !!!Co je na tom dobrý mít každou noc jinou holku !!?No víš my jsme z Justinem takoví vlci samotáři nezaplétáme se s holkama jen si s nima užijeme .A pak je odkopnete .!!Jo i tak se to dá říct !!A to vám to vyhovuje ?!

Jo já proti tomu nic nemám a Justin taky ne !?V hlavě mě proběhlo ,aby neublížil Karlín ona je ještě panna a je taková křehká až na 5 rande si poprvé dali se Stefanem pusu ...!

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now