Kapitola 22.

1.6K 61 0
                                    

Z pohledu Stephanie:Vrátila jsem se domů dost pozdě a cítila jsem se příšerně z jediného důvodu zas jsem se neovládla a napadla asi 8 lidí nezabila jsem je ,ale cítila jsem se hrozně 8 lidí nikdy jsem se tolik za jeden den nenapila.! Z lítostí jsem se šla umýt měla jsem na rukách krev.!A když jsem pak viděla ,jak stéká do odpadu cítila jsem se ,jak stvůra .!!

Hned jsem si šla lehnout a po pár minutách jsem usla!!Ráno mě probudil táta s mámou!!Co tu děláte ?!Promin ,že tě budíme ,ale potřebujeme si s tebou promluvit!!O čem?!No asi víš ,že jsme tet byli furt v práci.! No a co s tím?!No ,že si chceme s mámou udělat druhý výročí!!Páni to je supr a kam pojedete!!

Kypr !?Páni a jak dlouho?!Asi půl měsíce!!Páni to je úžasný!!Jo tak že ti to nevadí?!Né budu naopak ráda!!Vážně to tu zvládneš sama!!Jo bude to v pohodě !!A kdy odjíždíte ?!Zítra ráno!!Domluvili jsme se se sousedkou ,že na tebe dohlídne!!S jakou sousedkou Becky!!CO NÉ MAMI!!Proč ne?!Hlídá i Justina Biebra!!

Jo to je ten zpěvák jo už je mi to jasný co ty fotografové dělali ve křoví!!Jo a s tím nechci mít nic společného!!Občas se na tebe přijde kouknout!!V hlavě jsem byla naštvána ,ale nechtěla jsem jim zkazit dovolenou!!Fajn !!O zlato budeme ti každý den volat!!Mami budu v pohodě a může tu přespávat i Karlín ?!!Jo proč ne!!Pojedeme na nákupy něco koupit na dovolenou a tobě at tu neumřeš hlady!!

Mami budu v pohodě a nakoupit si taky zvládnu sáma!!Jo já vím zlatíčko a už by si mohla vztávat at nepřijdeš pozdě do školy!!Jo!!

Ještě chvíli jsem byla v postely a koukala s okna a koukala do protějšího okna kde jsem viděla Justina.! Nadechla jsem protože jsem věděla ,že s problému nejsem venku.Věděla jsem ,že se mě bude ptát na spoustu otázek co se týče mého chování!!Šla jsem do koupelny kde jsem se namalovala a udělala všechnu hygienu pak jsem hned odešla až mě Karlín vyzvedne jela jsem rovnou do školy kde jsem se celý den co nejvíc snažila vyhýbat Justinovi ,ale hned 4 hodina byla chemie a to boužel sedím s ním a Karlín .Chci s tebou o něčem mluvit.

Co on to o mě zjistil !!

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat