Kapitola 111.

660 36 1
                                    

Bylo skoro 1 hodina ráno a já seděla na tom stejným místě měla jsem ubrečený oči a nic se mi dělat nechtělo jen tak jsem nehybně seděla u dveří.

Po další půl hodině jsem slyšela ,jak mi na hoře zvoní mobil nejdřív jsem se zvednout nechtěla ,ale chtěla jsem vědět kdo mi volá šla jsem na horů ,jak na popravu do dvýho pokoje kde mi volala Karlín.

Ano Karlín?!Měla jsem pomalej a hlubokej hlas od toho jak jsem brečela.Stef co se stalo mezi tebou a Justinem?!A tet vymyslet vymluvi svý nejlepší kámošce ,aby tomu uvěřila a nechala to být bez toho aby se do toho míchala nepotřebuju aby v těch lžích byla namočená další osoba kterou miluju.!

Nic Karlín dala jsem si s ním pauzu musím se soustředit na školu!A kvůli tomu se rozejdeš z Justinem Biebrem!!Jo Karlín je to jak to cejtím a je jedno jestli je to je Justin Bieber prostě chci pauzo od stahu a raději se učit rodiče chtějí abych se dostala na slušnou vysokou.!

Fajn ,ale na něco se tě chci zeptat.!Jo zeptáš se mě v pondli ve škole dneska ani zítra nemám čas jak už jsem řekla musím se učit a já ani Justin o tom nechcem mluvit tak bych ocenila kdyby si o tom nikomu neříkala a nechala si důvod rozchodu pro sebe.!Jo jasně je to jen mezi náma ,ale važně se tě chci na něco zeptat!!

Faj na co?!Miluješ Justina a řekni jo nebo ne protože já osobně si myslím že ho miluješ a je jedno jestli tě tví rodiče nutí do školy ty máš dělat co chceš ty je to tvůj život ne jejich.!Děkuju Karlín ,ale zrona tet mají rodiče pravdu tak to pochop a dobrou.!

Típla jsem mobil a když jsem se otočila viděla jsem že má Justin poprví zavřený žaluzie a zavěsi nikdy jindy si je nezadělával tet je mi jasný že na to jen tak nezapomene.!

Šla jsem do koupelny kde jsem si začala čistit zuby a pak jsem se na sebe koukala v zrcadle a jediný co jsem viděla byla zrůda!

Hlasitě jsem si oddechla a šla do pokoje kde jsem si lehla ,ale netrvalo ani minutu a zas mi z očích tekli slzi

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :))

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now