Kapitola 21.

1.6K 65 1
                                    

Nevím co si o ní mám myslet v jednu chvíli jako by měla zájem ,ale za pár minut ho ztratí a ještě to její tajemství celý víkend nad tím přemýšlím a nemůžu na to přijít potřebuju o ní toho vědět víc možná ,že mi jen přijde ,že je jiná nebo mi chce někdo říct nech jí být.

Kámo celý víkend si nevylezl s domu !!Musím furt přemýšlet na spousty věcích!!.Tak,že nad Stephanie!!Co ne proč tě napadla zrovna ona!!Jste si dost podobný !!

Co s ní mám společného!?No já nevím chování.....využíváte ,jak vypadáte ,aby jste dostali co chceme a navíc o tebe nemá zájem!!Tak že si myslíš ,že jí chceš kvůli tomu ,že o mě nemá zájem!!Ne mám dojem ,že jí chceš ,že je jinačí než holky s ,kterýma si chodil!!Jo a ,jak je jinačí než ostatní holky.!!Není celebrita!!

Nechodím jen s celebritami!!Tak jmenuj jednu holku!?!Tet mě žádná nenapadá ,ale určitě nějaká bude!!Když myslíš!!No nic nechceš si jít zahrát basketball jo třeba přijdu na jiný myšlenky!!Šli jsme hrát basketball ,ale nějak jsem na ní nemohl přestat myslet zvlášt když jsem jí viděl v oknu.!

Možná má Mackel pravdu možná se mi vážně libí ,že je jiná!!Ale je tu její tajemství začal jsem hrát a nevšímat si jí ,ale byla furt v okně asi si četla měla hlavu skloněnou dole.!

Snažil jsem se na sebe upozornit!!Po chvíli si mě všimla koukla na mě a zas hlavu zabořila .Kámo budeš hrát nebo tu budeš nabalovat!!Nenabaluju jo a proč na ní furt civíš!!

To mám zakázaný!!To jsem neřekl ,ale nestačí ti její pohled myslím si ,že by si měl přestat když o tebe nejeví absolutně žádný zájem!!Měl asi pravdu asi bych jí měl vážně nechat!!No počkat jsem Justin Bieber já mám na každou a ona nebude výjimkou!!

Ještě asi hodinu jsme hráli basketball a pak jsme šli domů na večeři.!Nic moc zvlášt když teta neumí vařit raději jsme objednali pizzu. Zatím jsem se šel osprchovat zahlídl jsem v okně Stephanie ,jak někam jde překvapilo mě ,že jde směr k lesu!!

Chvíli jsem ještě čekal než zmizela z dohledu pak byla další věc na přemýšlení proč šla kurva sama večer do lesa!?!Dal jsem si sprchu a umyl si vlasy zatím přijela pizza a ten všežravec Mackel to zas všechno sežral!!Hladově jsem šel spát !!Zas mi ,ale nešlo nějak usnout myšlenky na ní mě štvali proč na ní musím furt myslet možná i vinu proč nemůžu usnout je to ,že jsem nejedl!!

Usínal jsem když jsem se zas probral tak jsem viděl ,že ze Stefaniho okna jde světlo stal jsem a koukal něco jí asi trápilo hlavou mlátila o zed a držela si hlavu. Hlavou mi probíhali myšlenky co se stal?!Měl bych jí zamávat??Nebo mám zas zalíst do postele. Jelikož je zítra škola tak jsem zvolil třetí možnost!!

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now