Kapitola 14.

1.8K 60 0
                                    

Hned ,jak skončila matika .Byla hodina biologie a pan Vesmasters nám oznámil ,že půjdeme na ty 2 hodiny do přírody hledat nějaké vzorky půdy.

Vzala jsem si sluchátka a šla s Karlín úplně vzadu rozhlížela jsem se po lese .Tak děcka tady to máte 35 minut na nalezení 6 vzorků které je na tomhle lístku .!Kdo je nejde všechny nemusí dělat domácí úkol .!

Super!! Šla jsem s Karlín .Stef koukni na to nabaluje další dvě holky !!Jako by si neznala Justina Biebra !!

Má furt někoho jiného !?No jo ,ale takhle Stefana nenaseru bude si myslet ,že jsem jeho další hračka !!Jsi jeho hračka !!Nejsem !!Jo seš s každou se vyspí a pak jí odkopne!!Třeba takový není .!Ale je !!Ty ho znáš !?Ne ,ale celebrity jsou všechny stejný .!!Když myslíš !!Kde je ta další kádinka já nevím asi je furt u učitele !?Tak já pro ní dojdu .Fajn .!Koukala jsem se zatím na Směrem na Justina ,který byl opřenej o strom a předváděl se před holkama.

Z pohledu Justina :Zas nuda ,jak prase nějaký 2 holky ke mě přišli a začali se mě ptát na karieru atd....Já se koukal na Stephanie ,která byla sama a asi čekala na Karlín napadlo mě že k ní půjdu. Šel jsem za ní ze zadu ,že jí chytnu za pas, ale udělala reakci ,kterou jsem nečekal povalila mě na zem a sedla jsi na mě .!Děláš Karate!! .O můj bože Justine !!Hele ne ,že by se mi to nelíbilo ,ale mohla bys ze mě slíst.!!Jasně sedla si  a já se oprášil a sedl si k ní !!O můj bože to byla rána na to ,jak seš malá a hubená máš docela sílu.! Jo geny !!

Proč se snažíš rychle vymyslet výmluvy .Nesnažím !!Musím jít dělat já nemám nikoho kdo by to udělal za mě .!Tím chceš říct co !?Ale prosím tě všechno za tebe udělají !!To není pravda!?Když myslíš!?Ahoj Justine !?Čus Karlín !!Nechceš dneska do kina !?Jasně !?Fajn je noční promítaní .!Stef půjdeš taky!?.Mám hlídat sestřenku!!Vezmi jí taky !?Půjdem na můj oblíbený film !?Super ona ho neviděla.! Lidi už máme výherce a vracíme se do školy. No tak máme úkol!!Ještě ,že jsou zítra prázdniny.! Jo to je štěstí !!Všem nám bylo docela  trpně neměli jsme se o čem bavit !!A tak jsme šli zpátky k učetolovi kde jsme následovali do školy.

Všichni jsme byli špinavý od bahna a mi boty to zvlášt odnesli .Hned co jsem se dostal domů .Mě teta seřvala. Hochu co to mělo být !!O čem to mluvíš?!Hele nechala jsem tě tu na převýchovu ne aby sis sem zval štětky!!!

Ty nebyli moje !?Kde je Mackel musím ho zabít!?Za chvíli asi přijede, ve škole si ho moc nevšímám!!A kam jdeš ty !?Jdu se umýt a pak jdu do kina !!

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now