kapitola 23.

1.5K 56 0
                                    

Snažila jsem se zakecávat!!Můžeš být prosím ticho ráda bych poslouchala výklad!!Chci se jen zeptat co tě to furt popádává.!!Nic!!Nech to být !'!Ne to nenechám !!Slečno Wotcová a pane Biebre když se tak rádi vybavujete o mé hodině tak doufám ,že se stejně budete bavit na po škole.!!

Paní učitelko Stephanie nemůže být po škole máme roztleskávačky .!Karlín i vy budete po škole !!Všichni jsme byli naštvaný a koukali na učitelku ve stylu WTF. Jen Mackel se příšerně začal tlemit !!Pane Rossy mohu se zeptat co vám přijde tak vtipné.! Najednou nemáte co říct i vy budete dnes po škole vážení prázdniny skončily !!

No super po škole a mám strávit s někým co skoro vyluštil to ,že jsem upír !!

Z pohledu Justina:Hned jak jsem se dozvěděl ,že s ní zůstanu po škole mě napadlo ,že tam bude ideální doba se jí zeptat co to její chování m znamenat!!Celou chemie na mě už nepromluvila a neřekla ani sarkastický děkuju ,že jsem jí dostal na po školu. Spíš byla v obavách.! Na konci hodiny jsem jí vzal stranou.! Seš v pohodě?!Jo proč bych byla na po škole nebudu poprvé!!!

Odrhla se a šla dál celý den jsem už s ní nemluvil až na po škole!!Budete dělat kulisy na středeční představení kluci vím ,že jste New Yorku ták vás upozornuji ,aby jste se pokusili nezranit .Všichni co byli na po škole se nám začali tlemit.!No vlastně já jsem taky po usmíval. Stephanie mohla by si tady chlapcům pomoci s přítloukáním .!jo jasně!!Vzala si ochran brýle a začala přitloukat hřebíky.!

Kde je Mackel .!Jak to mám vědět je to tvůj kámoš ,asi šel do zadu !!Připadalo mi ,že se v jednu chvíli snažila být milá.! Půjdu se tam kouknout došli i hřebíky a ty jsou taky vzadu!!Jo fajn dík!!Počkat ty si poděkoval?!!Asi už to tak bude!!Šla a já šel  na opačnou stranu podia kde jsem vzal barvy.

Zatím jsem si všiml ,že Karlín lezla na žebřík v podpatcích .Počkej nelez tam než jsem to stihnul do říct tak se pod ní žebřík začal kývat až se úplně spadla zavřel jsem oči a čekal na ránu.! Ale najednou jsem viděl jen hekat Stephanie.!Páni Stef ty si mě zachránila.! Jo v pohodě.!No počkat ,jak si se sem tak rychle dostala.!!?Byla jsem kousek od ní!!To je blbost šla si do zadu.Jo ,ale vrátila jsem se .!A kde máš ty hřebíky!!

Amm!!No!!Žádný tam nebyli!!Tak dětská váš trest skončil!!Šel jsem se kouknout na to jestli tam nějaký hřebíky jsou a byly tam asi 4 krabičky a taky jsem tam viděl Mackla a nějakou holku se cucat!!

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat