Kapitola 80.

1.2K 39 1
                                    

Z pohledu Stephanie: Po těláku naslédovala další hodinu měli jsme fyziku tím padem pana Thosona.!"Tak jo žáci doufám ,že se všem libilo na vyletě mě osobně se tam líbilo ,ale spátky do reálity dneska si napíšeme Test."Všichni okamžitě začali bručet i já protože jsem se neučila......karlín samozřejmě musela něco říct.

Pane Thosone to je nespravedliví.!Karlín omlouvám se ,že jsem vám dal test ,ale boužel je listopad a já musím uzavřít známky a nezapoměnte ,že je to cvičení na větší testy co budou po Vanocích aby jste dokončili maturitu.!

Karlín si sedla a pak už ani nešpitla dost jí setřel.!Začal nám rozdávat testy a když jsem viděla ty otázky o můj bože ,jak tohle dokáže někdo vědět !!!

Zazvonilo na přestávku a já musela odevzdat test i když jsem tam nic moc neměla.!

Všichni jsme šli na oběd i když jsme neměli moc náladu.!"Tak co Karlín ,jak si napsala ten test"No až vysledky uvidí rodiče tak jsem vháji v tomhle pololetí jsem se dost zhoršila.!"A co ty Mackle ,jak si to napsal?

Blbá otázka včera jsem šel dost dlouho spát vit Justine.!Koukla jsem na Mackla ražedným pohledem on nás tím bude srát hodně dlouho.!!

Karlín se na mě koukla a usmála se tím šíbalským usměvam.!"Tím pádem se asi nemusím ptát ,jak jste to napsali Justine a Stef!!

No super tet toho budeš využiat i ty Karlín?!Ale no tak vsadili jsme se s Macklem kdy to spolu budete dělat.!

KOukla jsem na ně a odešla od stolu a utoho kroutila hlavou celou dobu zamnou Mackel něco řval.!Odešla jsem z jídelny a šla ke skřínce.!Kde jsem si vzala věci a šla na další hodinu Matiku.!Už jsem se ,ale nemohla dočkat ,až se Stefana zeptám na pár věcí.!

Poslední hodina hurá no sice to je Angličtina celou dobu jsem se koukala z okna a pak konečně přišlo zvonění na který jsem čekala hned jsem šla ke skřínce kde jsem si naházela pár učebnic a vzala si bundu.!

Pak jsem jen čekala na Justina ,aby mě odvezl přišel tak o deset minut později.!Vzal si něco ze skřínky a chytl mě za ruku a šli jsme k autu.!Když jsme vystupovali Tak mi chtěl Justin Dát pusu já ho v tom nechala protože pak prohraje sázku.!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :)P

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now