Kapitola 16.

1.7K 57 1
                                    

No super !!Na všechno zapoměn v životě si mě neviděl vypadni odsud!!Udělal vše co jsem řekla zatím ke mě přiběhl Justin a Mackel!!Čau co tu děláš!?Šla jsem si zaběhat!!V podpatkách!?No dobře dobrá výmluva to nebyla nevěděla jsem co říkat a tak jsem se začala vymlouvat!!!

No to je pro roztleskávačku nejlepší naučí se tak chodit po špičkách!!Koukla jsem na Justina a bylo vidět ,že mi nevěří ani slovo!!No nic mi bychom měli jít !!Jo zatím čau!!Měla jsem příšerný hlad ,ale parkem nikdo nechodil.

Sedla jsem si na lavičku a netrpělivě čekala!?Ale vraceli se Justin s Mackel.!No super .Začala jsem rychle běhat až jsem použila upíří rychlost!!Obávala jsem se jestli mě náhodou Justin neviděl byl pár metrů od Mackela tudíž blíž ke mě !!Po pár metrech jsem narazila na nějakou holku.!A vážně jsem měla hlad !!Ahoj mohla bych na tebe mít otázku !?Promin ,ale spěchám !?Ne nespěcháš tet klidně stůj a ani necekni. Zakousla jsem se jí přímo do krku.!Kde jsem sála až jsem si všimla ,že Justin s Macklem mě dohonili ,a byli pár metrů ode mě.! Jdi tam kam si spěchala zapomen na mě a do krku ses škrábla!!

Koukala jsem kam ta hllka šla a s tašky vytáhla foták a začala fotit Justina !!Justin hned uhýbal hlavou ,aby na něj foták nesměřoval.!

Ale Mackel si nemohl nevšimnou ,jak jí krvací krk?!Jste v pohodě !?Jo škrábla jsem se ?!!Justin běžel blíž ke mě .!Co jí je !?Jak to mám vědět ?!Zdálky bylo vidět ,že se znáte !?Neznáme se !!Ale proč si jí objímala !?Hlasitě jsem polkla .!Abych se jí zeptala co jí je !?

A dozvěděla ses to!?Jo škrábla se ,nech to být !?Raději jsem šla bylo vidět ,že je Justin naštvaný za to ,že jsem se včera nenaklonila blíž k němu.!Ale přece se nebudu líbat kde s kým !?Šla jsem domů !?Kde mi přišli šaty na zítřejší ples?!Byli okouzlující celé šaty byli zlaté ale na hoře na korzetě s docela velkým výstřihem byli se zlatými flitry přišli i boty béžové na velkým podpatku.Hned za mnou přijela Karlín ,že jí šaty taky přišli i boty ,ale je dost velká a bála se ,že by byla větší než Justin tak že si vezme asi baleríny!?A s kým tam jdeš ty?!Sama už jsem ti to říkala!!!No třeba tam nějakého prince potkáš!?Jo třeba jo !!

Můžu u tebe dneska přespat ,jsem sama doma !!Jo jen zavolám mámě!!Ok já si jen dojedu domů pro věci a pak přijdu!!Ok šla jsem připravit nějaký film(horor) popcorn a brambůrky a nějaký pití.!Byli jsme samy doma a pršelo no tak proč si nepustit horor!!Po hodině jsem slyšela zvonek a tušila jsem ,že to bude Karlín !!Otevřela jsem dveře a vstoupila dovnitř nejen Karlín ,ale i Justin a Mackel.Co tu děláte!?

Jdeme na pyžamoví mejdan !!Ne to nejdete !?Bude sranda !!Vztoupili do vnitř.Chtěla jsem zastřelit pohledem Karlín !?No supr bouřka horory a oni dva !!!

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat