Kapitola 27.

1.4K 52 0
                                    

Z pohledu Stephanie:bylo mi hrozně viděl mě!!Byla jsem chvíli jsem byla v lese když jsem viděla.Stefana byla jsem zmatená co dělal v lese!!Stefane!!O Stef co tu děláš!!Na to jsem se chtěla zeptat tebe!!Chtěl jsem se projít!!A ty?!Taky!!A nechceš hodit domů?!Ehm jo proč ne?!Šly jsme k silnici kde jsem na skočila do auta a hned odjeli .!!Díky ,že si mě odvezl!!Jo to je v pohodě!!

Cítila jsem se hrozně zvlášt í kvůli Justinovi když jsem si lehla do postele tak jsem se mu chtěla omluvit ,ale pak by mi začal dávat otázky a mohl by to rozluštit!!A to já nechci .!Po půl hodině jsem stále neusnula furt jsem nemohla přestat myslet na Justinem a taky jsem si vymýšlela omluvu co mu zítra ve škole řeknu!!

Na konec jsem usnula asi na 2 hodiny a pak mě začal vyzvánět budík .!Nechtělo se mi vůbec vstávat zvlášt když se budu muset Justinovi omluvit nevěděla jsem ,jak to k němu mám přijít a říct sorry za to co si viděl včera večer.! Šla jsem se převlíknout a pak mě odvezla Karlín do školy kde jsem se opřela o skřínku a čekala kdy do školy vejde Justin.!

Není tu!!Kdo!!Justin na koho jiného tu čekáš!!Co....proč nepřijde.?!Je v nemocnici!!!Co proč?!Nevím včera se mu něco stalo v lese!!O můj bože to určitě zavinilo to mí strčení nevěděla jsem ,že jsem do něj strčila tak hodně!!

A náhodou nevíš co mu je!!Ne to nevím!!Co se stalo?!!Nic se nestalo!Ale jo stalo!!Ne vážně nic.!Tak proč tě to tak vzalo!!Nevzalo!!Proč mi nikdy nic neřekneš!!Říkám ti všechno!!Ne neříkáš!!Karlín prosím!!Víš co musím jít!!No super nasrala jsem Karín!!

Zbytek dne jsem chodila z jedné třídy do druhý.!

Z pohledu Justina:bože co se ti stalo?!Této je to v pohodě!!Tvoje máma mě zabije.!Není to zlomený a ortézu mám nosit do konce týdne!!No fajn své mamě to neříkej nebo by tě zabila a pak mě!!

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now