Kapitola 90.

1K 41 4
                                    

Dneska asi neusnu furt na to musím myslet!Klid Stephanie u mě ve stanu budeš mít vždycky místo.!Ne u ty tam budeš mít ve stanu místo pro Mackla.!

Z pohledu Stephanie: Jen co jsem přišla domů jsem si udělala kafe abych se uklinila šla jsem do pokoje kde jsem si chvíli četla četbu k maturitě ,ale pak jsem slyšela Justina a Mackla na zahraděš.Pousmála jsem se a šla na balkon kde jsem vyděla ty dva jak se snaží postavit stan.!

Opřela jsem se o zabradlí a v klidu popijela kafa a musela jsem se smát asi ani jeden nikdy nestavili stan.!Musela jsem se o ten zážitek z někým podělit samozřejmě s kým jiným než s Karlín netrvalo jí to ani 15 minut a byla u mě.A obě jsme se začali smát.

Tak jo Stef co si ty myslíš o ty postavě dneska u školy.!Ani nevím co si mám myslet vypadalo to dost děsivě a dneska jsem doma ke všemu sama.!

Tak přespi u mě Karlín já tu jsem taky sama až do 12 a taky se dost bojím a navíc bude vtipný když si kluky pod stanem neužiju jen já.!

Tak fajn jen zavolám mámě že tu přespím .!Jojo.!Když šla Karlín zavolat mámě tak jsem zatím přichystala všechno na sledovaní klůků na balkonu.!Trvalo to asi 2 hodiny než kluci dostavili stan.

Tak jo Karlín dlouho jsme se nebavili o tobě tak ,jak to to jde se Stefanem?!Jo tak to je téma který bych nerozšiřovala.!Co se děje?!Vlastně .......spíš nic nepustí si mě k tělu.!To je mi líto.!Ale tím se nubudu zatěžovat je mi to asi jedno.........nebudem se tím dneska zatěžovat.!

Tak fajn Karlín.....hele dlouho nic Macklel a Justin neudělali myslím že už usnuli.!Fajn protože v tom spacáku mi není dvakrát teplo.!

A navíc potřebuju na záchod.Obě jsme šli do vnitř já jsem připravovala postel na spaní když jsem slyšela podivný zvuky ze zdola.!

Karlín já myslela že jseš na zachodě.!Co to meleš jsem tu furt ještě jsem nevyšla.!!Divně jsem se zatvářila ,ale třeba jen něco spadlo...............ale zas ten zvuk z dola.Šla jsem ke dveřím pomalima a nejistýma krůčkama.!

Doufám že se vám část bude líbit omlouvám se za chyby :)** 

Začínám novou story a potřebovala bych pomoct z hlavní postavou dívky jestli máte nápad na jméno můžete ho napsat do komentů.....děkuju :):D:* 

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat