Kapitola 48.

1.4K 45 4
                                    

Po chvíli něžného libání se i semnou přesunul ke stromu kde mě i opřel a v pusách nám znikla jazyková bitva po chvíli jsme ,ale slyšeli odkašlání.! Hned jsem otevřela oči a Justina o de mě odtrhla!!

Z pohledu Justina: nevěřil jsem ,že mi to projde ,ale prošlo nečekal jsem ,že to bude tak úžasné chutnat její rty držet jí za bok byl neskutečný pocit v hlavě mi malí hlásek říkal at zažije víc!!Poslechl jsem ho přitiskl jsem jí ke stromu kde začala teprve bitva v puse!!

ehhmmm!!Ahoj Stef a Justine!!Když jsem se otočil stál tam Mackel a Sarah!!Co tu děláte!!Zaleží na tom!!?Ani ne vím co jste tu dělaly a možná kdybych vás nepřerušil by jste potřebovali šprcku!!Sklonil jsem hlavu.!A bylo vidět ,že Stef i mě je pořádně trapně!!

Tak já jdu uvidíme se....zítra!!Stephanie když to říkala zněla nejistě!!Jo fajn Macklel a Sarah se jen smáli!!Vážně šprcku dík kámo!!Nemáš zač!!Šel jsem do auta a Sarah chtěla jít pěšky!!Mackle půjdeš semnou pěšky!!NE dům je odsud daleko!!No a ,ale můžem být spolu celý zbytek večera!!

V tu chvíli jsem to chtěl Macklovi oplatit!!Jo jdi stejně nemusíme spěchat domů teta tam není a přijede až zítra odpoledne!!Ale Justine máme dělat referát!!Ne nepamatuju si!!Tak čus bavte se !!Justine!!Jusi!!Kámo...prosím!!Dělal jsem ,že neslyším a hned odjel s parkoviště!!

Když jsem dorazil domů tak jsem viděl ,jak je doma i Stef.!Šel jsem si dát sprchu a pak jsem si šel lehnout!!Když jsem ležel a koukal se jen tak do stropu jsem si uvědomil ,že jsem to dokázal vážně jsem se s ní líbal ani nevím proč ,ale smál jsem se !!

Byl jsem ,jak po kalbě byl jsem vysmátej a bylo mi neskutečně fajn!!Když jsem se zamyslel a znova si představil tu chvíli bylo mi zatraceně fajn ,ale taky jsem přemýšlel jestli ona na tom byla stejně!!Usínal jsem s pocitem ,že jsem to dokázal!!

Ale nespal jsem dlouho asi o půl noci jsem slyšl do schodů ,jak se sune Mackel!!Tak co prošel ses?!Jsem vyčerpaný tet jdu spát ,ale počkej ráno!!Pomsta kámo!!Znova jsem si šel lehnout a měl jsem plnou hlavu jí !!

Dneska poslední část doufám ,že se vám bude líbit :))A omlouvám se za chyby :P

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now