Kapitola 115.

610 42 3
                                    

Uběhli 3 týdny od toho co jsem Justina nechala odejít a moje nálady se rozdělila na několik fazí tím chci říct že se mi nálady střídali.

Jen co uběhli tři  další dny se mi nálada změnila v člověka který se snažil nemyslet na to co se stalo a myslela jsem na na školu a na maturitu i když jsem se na ní snažila učit a nemyslet na Justina at doma nebo ve škole stejně mi to něco připomenulo.

Uběhlo dalších pár dní a lidi ve škole se začali vyptávat na všechno na rozchod kdo ským se rozešel a proč....neměla jsem náladu řešit z těma lidma co se děje je to můj život skrátka řečeno školu jsem přežívala byla jsem  doslova duchem nepřítomná o hodínách i přestávkách mlčela jsem a koukala z okna.

Problém byl že všechny ty okamžiky všechny ty chvíle jsem si do písmene pamatovala.I když jsem se snažila dělat že semnou ten rozchod nic nedělá všichni věděli že dělá obykle jsem měla rozpuštěné vlasy,ryfle,a na to ošuntělou mikinu a na obličeji jsem sotva měla řasenku byla jsem jak zombík a všechno mi bylo naprosto ukradený.

Když jsem přišla domů a koukal se na sebe do zrcadla věděla jsem že se sebou musím něco dělat šla jsem na půdu a vzala středně velkou krabici postavila jí na postel.....A postupně jsem začala hledat po pokoji všechny věci co mi Justina připomínali tentokrát jsem do ní hodila všechny věci a krabici zavřela a zalepila abych se k ní jen tak nedostala.!

nejdřív jsem jí hodila pod postel a několik hodin tam byla bez mho povšimnutí ,ale na konec jsem krabici vyndala a chtěla jí otevřít a fotky,trička a ruzný krainky znovu rozvěsit po celým pokoji.

Ale pak jsem se rozhodla vyšla jsem z krabicí ven a pomalu kráčela k popelnicím.!Chvíli jsem jen stála a koukala na tu krabici i když bych neměla tak jsem krabici rozbělala a znovu koukla na věci v ní znovu se mi spustilo pár slz ,ale i tak jsem se odhodlala krabici zalepit a do popelnice hodit všechny ty věci.!

Parkrát jsem se do popelnice koukla ale věci jsem nevytáhla.Šla jsem do vnitř pomalíma krůčkama a furt koukala na popelnici a myslela na to že věci vytáhnu.!

Zastavila jsem se na terase a koukala a cítila jsem se zvobodněji......ale jen co jsem se koukla na Justinův bejvalej dům a vyděla jak tam vysedává jeho teta měla jsem obavy a měla jsem je právem hned co si mě všimla že na ní koukám na mě koukla a párkrát zahejbala prstem a naznačovala abych šla k ní.

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby a trochu muziky na straně at se vám čte líp :):P

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now