Kapitola 131.

728 35 3
                                    

Z pohledu Justina:Já a Karlín jsme zůstali za nějakým velkým kontejnerem kde jsme se schováva než to tam Stefan trochu po šefí.

Co to tam řeší?!Nemám tušení Karlín trvá to nějak dlouho.!

Stefane......Stefane asi bych měl říct pání překvapil si mě máš ,ale problém je že si ode mě daleko a já mám v ruce nůž stačí jeden pohyb a tvoje kámoška Stephanie umře.!Tak že se vzdej rovnou.!

Co tam Justine řeší?!!Je v háji.!Co  jakým?..........Justine.......Justine kam jdeš.!Jdu tam?!!!Co ne zbláznil jses.!

Ne koukni řekl si že jestli jí miluju tak bych jí to měl dokázat.!Jo tím jsem ale myslela kytku nebo až po tom co jí odsud dostanem rozhodně jsem nemysela to že tam půjdeš a oni tě zabijou!!Nemusí mě zabít!!Justine.....Justine!!!! Šel jsme tam i když mi hlava říkala vrat se ,ale srce řvalo něco jinýho.

Myslím si že by jste je měli nechat na pokoji.!

Z pohledu Stephanie:Ten hlas  mnou znovu projel bylo to neuvěřitelný po dlouhý době syšet jeho hlas i když to byl přijemný pocit tak jsem věděla že Justin měl zůstat ve svým životě a znovu se nepllíst do mého naprosto šilenýho života.

Justin Bieber........co tu děláš Justine Biebre?!Jsem tu kvůli přatelům!Dám ti vybrat but tet vypadneš a nikomu nic neřekneš nebo tě zabiju a věř že  nepotřebuju v novínách několik let slychát o Justinově zahadné smrti.!

Půjdu ,ale ne sám půjdu se Stefanem a Stephanie!!No ta to zbohem Justine!Koukla jsem se a viděla jak natahuje pistol kterou ho chtěl zabít.Projela mnou intujice a nehorazný nápoj síly takoví náboj z kterým jsem urval řetězi který mě drželi na židli.........Thoson na mě koukl zděšeným a nasraným pohledem.

Chytte tu děvku!!

Byla jsem slabá tak mi nešlo použí upíří rychlost ,ale můj hlad po krvy byl hodně velkej takovej že jsem  se dostala za jednoho z dozorců a začala sát......................bylo to jako afrodiziakum citila jsem jak mi jde krev do celýho mého těla a nabuzuje mě!

Myslím že tet si budu hrát já pane Thonsone!!Zabitejte jí.........zabite je všechny!!Nebude jen tak lehký co zmžete proti upírce,vlkodlakoj.

Z pohledu Justina:jen tak jsem stál a čekal co se bude dít´.Začalo to hodně rychle a vyděl jak postupně jeden chlap po druhým padali na zem........Já si všiml povědomé tvaře na zemi klečíci v poutech.!Zatím co se tam strhovala válka jsem k ní přiběhl a snažil se jí osvododit.!

Z pohledu Stephanie:Zbývala asi 5 těch chlapů Thonson..a Terens.I když Terens byl na hraně Stefan si ho pořádně podával.

Šéfe našel jsem další holku.!Karlím ty si tu taky!?JO a dost v problémech jak si můžeš všimnout.!Nechte jí bejt.!!Ale.......,ale .......že by zlabina jak Stefana tak i Stephanie.?!!!!Zabíj ji!!Zabiješ jí a slibuju že ti ukroutím hlavu ty šmejde!

Jestli jí zabiješ tak Stefan zabije Terense.!HMMMM!!!Vytáhl pistoli a namířil bylo to jak ve spomaleným záběru namířil jí na Karlín a mačkal spoušt´ ,ale na poslední chvíli pistol obrátil a vystřelil..............bylo tak jak v mrknutí oka...........byl to jak děsivej sen z kterýho jsem se chtěla zbudit.!

Ale nešlo to vyděla jsem to ,jak Justinovo postřelený tělo na hrudi padá na zem.Bylo to jak ve spomaleným zaběru silným proudem mi začali týct slzi když jsem viděla jeho tělo bez hnutí ležet na zemi.

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :P v pátek poslední část tak se máte na co těšit :)

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now