kapitola 9.

2K 71 2
                                    

Co to máš u pusy ?!Krev ,kousla jsem do rtů a teče mě krev ?!A co tu vlastně děláš tohle jsou holčičí šatny !!Šel jsem se kouknout jestli jsi v pohodě.!! Jak vidíš tak jsem tak můžeš jít .!Odešel ,ale já se cítila strašně co když mi tu lež neuvěřil co pak .Rychle jsem si otřela zbytek obličeje a šla ven trénovat. Hned ,jak jsem vyběhla na mě Justin nepřestal civět.

Bylo to jako kdyby mě každou chvíli zabijel pohledem. Zazvonilo a následoval oběd vzala jsem si jen minerální vodu a sedla jsi ke Karlín .Ale u protějšího stolu seděl Justin.!

Z pohledu Justina: Celou dobu jsem nemohl přestat civět na Stephanie .Ale pak jsem si uvědomil proč jen koukám proč nejednám !!Zvadl jsem se a šel rovnou za nima .Celkem těžký se prorvat davem holek ,který na vás měli upřený pohled.

Sedl jsem si blíž ke Korín a dělal ,že se mi libí ona .Celou dobu jsem s ní flirtoval a smál se na ní nemám s tím problém dostanu tak co chci !! Ale Stephanie se jen divně šklebila !?

A asi vím proč pak se Korín rozpovídala a byly to otázky jen na mojí karieru atd...Nudilo mě to !!Jo Justine víš o tom ,že je v pátek ples !?Ples ??!Jo pořádá se každý rok !?No tak ,že já nemám partnera  ty nemáš partnerku nechceš tam jít semnou !?Jo rád s tebou půjdu Korín. Zdůraznil jsem její jméno ,aby byla Stephanie naštvaná.!

Ty tam půjdeš Stephanie !?Co, asi né .!Proč né !? Nevím je to v pátek mám už něco! .No tak bude sranda.! Nezapojoval jsem se do rozhovoru mezi nima ,ale dalo by se říct ,že jsem hltal každý slovo co vypustí s úst !.Možná ,že se tam půjdu podívat !!Fajn nezapoměn společenský šaty .Snad vím co se nosí na plesy !!Jo fajn .!Jdu si ještě pro pití Justine nebo Stef nechcete taky něco donést.?! Né to je dobrý !!Hned jsem se posunul blíž k Stephanie !!

Tak co půjdeš tam !?Já nevím ,jak to budu stíhat !!Tak když tak si mě najdi !.Jo to tak pokut vím jdeš tam s Korín !!No ,ale ona není pro mě !?Pro tebe je každá kdo se s tebou hned vyspí.!! odešla od stolu a já nestihl ani obhájit .!Kam šla Stef !?Já nevím no ostatně budu mít modré šaty tak by bylo supr kdybychom k sobě ladili. Mám mít modrej oblek ?!Jo !Fajn! Hele Korín domluvíme to jindy já už bych měl být někde jinde.

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now