Kapitola 36.

1.3K 47 0
                                    

Jo a to sis hned musel myslet ,že tam s ním.....!!Počkat co? ty si to slyšel taky ?!Jo a pak jsem viděl vás dva .!!Když jsem tam šla taky jsem slyšela zvuky ve křoví!!Máš páru co to bylo?!Ne to teda nemám !!Nedělejme ukvapené záběry mohlo to být cokoliv jezevec!!Bylo to velký a já nikdy neviděla velkého jezevce!!

Chvíli jsme byli ještě u schodů a oba přemýšleli nad tím co to bylo ,ale pak jsem šla do pokoje kde jsem opět zalehla do postele ke Karlín a snažila se usnout!!

Z pohledu Justina:zdálo se mi ,že to až moc přehání já byl přesvědšen ,že jde jen  nějaký zatoulaný zvíře. Šel jsem dolů do obýváku kde jsem si lehl k Macklovi do 5 minut jsem spal!!

Hned ráno jsem se zbudil a dokulhal do koupelny kde jsem následně šel do sprchy hned po tom jsem si vzal ručník a usušil si vlasy a vytáhl s kapsy  žvýkačku nasadil jsem si ortézu a šel do kuchyně nevím proč ,ale cítil jsem se jako doma tak proč si neobsloužit!!

V ledničce nic moc nebylo bylo tam jen mléko a pár vajec!!Sáhl jsem po mléku a i hned ho nadzvedl do pusy,trochu mi steklo po bradě utřel jsem se ,ale než jsem se stihl napít znova krabici s mlékem držel v ruce Mackel!!

Co to děláš?!Co bych dělal piju!?!Jo ,ale to je moje mlíko!!Vážně chceš se hádat!!No jo zdálo se mi to stupidní se hádat o mléko ,ale měl jsem ho první!!

Mackel začal naklánět krabici ,aby se napil ,ale v tu chvíli ze schodů objevily holky a Karlín mu krabici sebrala a napila se sama.!

Hej!!Karlín se ani neotočila a šla směr k lednici.!Nic tu není!!Jo neměla jsem čas nakoupit!!Fajn tak jdem nakoupit!!

Omlouvám se že to tak trvalo ,ale nějak nevím kam dřív skočit:))  budu se snažit dneska napsat ještě jednu :P

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now