Kapitola 117.

595 36 2
                                    

To je vše Stef co jsem ti chtěla!!Odešla jsem bez jakýho koliv náznaku očního kontaktu a odešla rovnou ze dveří a šla k nám domů kde jsem strávila zbytek dne přemýšlením v posteli přemýšlela sem o všem a hlavně o slovech co vypustila z ust Justinova teta na jejích slovech bylo něco co mě nutilo přemýšlet o  celý ty situaci!

když byla půl 11 večer koukala jsem z okna koukala jsem na Justinův pokoj a vyděla že nejsou uplně zavřený což mi přišlo dost divný když jeenku mráz ,ale i tak jsem to musela udělat musela jsem přeskočit do Justinova pokoje.

Jen co jsem přeskočila jsem usitila Justinovu kolinskou dveře byli zavřený a bylo tam ještě pár krabic .

Vím že bych neměla ,ale chtěla jsem se kouknout!první krabice měla název"Vyhození" otevřela jsem hned co jsem viděla ty věci tak mi bylo jasný proč je to na vyhození byly to naše fotky byli tam i moje trička a zabalená krabička.

Koukla jsem se do ní a co  ní bylo mě naprosto překvapilo byl to medajlonek do tvaru srce a ve vnitř byla jeho a moje fotka znovu se mi spustili slzi i když se vám to možná bude zdát dívné ,ale medajlonek jsem přitiskla k hrudi a koukala do stropu a říkala si něco ve stylu že já kráva šla na ten koncert tet bych mohla bejt z Justinem a kdo ví možná by to bylo na vždy!

Krásnej medajlonek ,že!!!!Bože!Zamnou ve deřích stála Justinova teta.!Omlouámse hned odejdu.!Ne v pohodě klidně si to vem je to částečně tvoje!!Děkuju ,ale je to kabice na vyhození je to tu napsaný!

Stejně nech si to!!Děkuju..........já raději půjdu!!Jo můžeš jít oknem stejně jako si jsem skočila to víš mám dobrej sluh a čich!!!

Čich pardon ,ale řekla jste vážně čich?!!!????JO řekla jsem něco podobnýho jako ty jsem lépe rečeno jsem..................VLKODLAK!!

Aha myslíte to vážně!!Jo Stephanie a v tomhle městě bydlím dlouho takže vím o každým dost a taky vím že ty seš Upírka.!

Co prosím to je směšný!!Není je to pravdíví.!Tak jo možná jsem............Justin to ví?!Ne stalo se to nějak podobně jak tobě hloupá náhoda!!Aha může se na něco zeptat?!Jistě na co?!Si upír a je mi jasný že to pro tebe není lehké a taky že jste se kvůli tomu rozešli!!!

jo možná jo!!!! Miluješ ho a on tebe můžu ti říct jen něco Ser na to Ser na to že seš upír a že by si Justina mohla zabit zbal se a jet za ním je v New Yorku ještě pár týdnů!!Co nemůžu zabuju ho!!Když ho miluješ nechceš aby se mu něco stalo myslím že by ocenil praví vysvětlení rozchodu!!!!!!

Doufám že se vám část bude líbit omlouvám se za chyby :) :P

Justin Bieber and Vampire girlKde žijí příběhy. Začni objevovat