Kapitola 40.

1.3K 54 2
                                    

V hlavě mi běhali otázka :Mám tam jít!?Ne ona to zvládne nebudu se jí plíst do života!!Dál jsem tancoval s holkama ,ale pak když jsem si všimnul ,že jí sáhnul na bok.! Nevím proč ,ale naštval jsem se vím byl to jen bok ,ale i tak jsem tam šel!!

Stephanie?!Co?!Můžeš jsem na moment?!Né ,jak vidíš tak tancuju?!Jo kámo vypadni jen tancujem...ZATÍM!!Já ti dám zatím!!Fakt jsem se naštval!!Naštěstí se z ničeho nic přiřítil Stefan!!Tak co se tu děje!!Nic jen tak jsem odfrknul!!Tak fajn vypadni kámo to je jen mezi mnou a Biebrem!!

Proč bych měl vypadnout jdi si sám!!Nějak si nepamatuju ,že by si chodil k nám na školu!!No a co!!Jen jsem přihlížel a koukal na Stefana co chce udělat!!Stefan se otočil a hleděl si svého ,ale ten kluk ho nenechal zezadu ho praštil!!A na to Stefan reagoval stejně!!Hned jsem reagoval a snažil se Stefana odtrhnout!!

Nech mě Justine tet mu rozbiju tu jeho hubu!!Jo tak to chci vědět!!Uvidíš!!Karlín přiběhla a taky se je snažila odtrhnout.! Ten kluk se napřáhl a vrazil Stefanovi ,ale i Stefan mu jednu dal do pusy s který mu začala téct krev!!

Okamžitě jsem se kouknul na Stephanie, která cítila krev!!Byla připravená se na něj rozběhnout!!Hned jsem reagoval a vytáhl jí ven na vzduch!!

V pohodě.! Zhluboka se nadechovala a vydechovala!!Snad......děkuju!!Jo ten debil si to zasloužil!!O to nejde ..no trochu možná ,ale ty mi pomáháš furt nikomu si to neřekl.!......Proto jsem na tebe furt nasraná bojím se!!

Čeho ...že bych to někomu řekl!!Jo!!Ach tak!!Byl jsem docela naštvány ,že si myslela ,že bych to mohl říct!!Tet seš naštvaný!!Tak trochu!!Promin ,ale nemůžu si být jistá s ničím!!Ale s tímhle jo nikdy bych to neřekl!!Fajn omlouvám se jasný!!

Nestačí mi pouhá omluva!!A co tohle!!

DNESKA PPOSLEDNÍ ČÁST DOUFÁM ,ŽE SE VÁM BUDE LÍBIT :))A PROMINTE ,ŽE JE KRATŠÍ :P

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now