Kapitola 96.

979 39 1
                                    

Vážně si řekla co si myslím že si řekla!Jo řekla jsem to co si myslíš že jsem řekla protože jsem to řekla.!Takže si řekla to co si řekla že si to řekla.!

Víš co Karlín necháme toho ,protože jsem se v tom stratila chci říct že mu to asi řeknu...........řekla si to už někomu?!Jo Stef ,ale dopadlo to hrozně a řekla jsem to Stefanovi a ten se jen usmál ,jak nějakej debil a vůbec nic neřekl čekala jsem tam ,jak kráva na odpověd ,ale nic neřekl.!

No díky Karlín trochu si mě vyděsila a budu si muset rozmyslet ...........nechci ,aby si myslel že jsem fanynka co se do něj bláznivě zamylovala.!

Hele Stephanie on by si to nemohl myslet jen co přijel do města si se na něj ani nepodívala ani jses k němu nerozběhl ,jak ostatní holky jen si ho posílala do haje....!Jo asi máš pravdu ,ale stejně si počkám až budu 100% jistá že on ke mě necití to stejný.!

Furt je ,ale ve mě kousek pocitu že jsem pro něj jen další hračka do sbírky.!Kdyby si byla tak se stebou vyspí a nezavolá.!Ale on zavolal a kdyby si byla jen hračka tak nejseš na titulních stránkách časopisu.!Kde že jsem ?!

Na všech časopisech ve městě!No to je baječný tet budou všichni vědět že chodím z Justinem Biebrem.!No mě by publicita nevadila.Mě jo jsem upír co když mě budou někde sledovat fotografové vyfotěj to a pak skončím v nějaký laboratoři na pitevně.!

Ale nepřéhaněj tak pár dní nebudeš chodit lovit........!!Jo můžu se aspon vrátit k ty krvi na lednice osobě v černým u školy a vloupaváni do domu a vlouopaní do chatky na školním vyleě kde mi zmizela krev..........................o bože můj život je jedna velká šílenost ...............mohly by o mě natočit film.

Jo to by mohli nezapomen mě v tom filmu zvíraznit.!Usmála jsem si i když jsem myslela na ty věci tak mi dvákrát do smíchu nebylo.!

Tak jo Stef co o tom všem víme.!Nic o tom nevím.......nevím co se to děje.!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :) :*

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now