Kapitola 97.

906 39 1
                                    

Z pohledu Justina:"Kurva mě bolí hlava"Probudil jsem se zbolestma hlavi a žalůtkem na vodě Macklovi se to povedlo opil jsem se tak že si z celého večera pamatuju jen malý kousky třeba ,jak jsem vcházel a pak jak jsem do sebe lil jednoho pánaka po druhým a taky si pamatuju že jsem mýchal do sebe všechno možný.

Vstal jsem a všude kolem byli skleničky a strašnej bordela na zemi  obívaku ležel Mackel a pár holek kolem něj.

Kouknul jsem se na něj a trochu zakroutil hlavou šel jsem do koupelny kde jsem začal napouštět vanu a u toho čekaní jsem vytáhl mobil a začal vytáčet Stefino číslo.

Ahoj Justine to je dost že taky zavoláš!No už na tom tonu bylo vidět že je naštvaná a představoval jsem si jak se u toho tvaří.Ahoj Stef....promin zapoměl jsem jen co jsem přijel mě Mackel vytáhl do toho jeho víru velkoměsta ..........a jak to tam jde?!To...... není.......podstatný co děláš ty určitě se tam skvěle bavíš!

No nic moc je to tu vlastně docela nudný rozhodl jsem se že mi to tu stačilo chci se zas vrátit do malo města tak ,že si zabalím a asi přijedu a bude se snažit přijed co nejdřív!Vážně....... to .....bude super ,ale upřímě ji nevěřím že je tam nuda spíš si myslím ,že si se ožral a nepamatuješ si vůbec nic.!

Tak jo tohle je divný .....tak že ,jak to víš?!No to víš znám tě dost dobře na to abych věděla co děláš!Vážně?!No znám tě ,ale zas tak dobře.... no spíš to vím kvůli tomu že si v novinách na straně 14-15 v TIMSU .!No tak to vypadá že budu mít další skandál do Justinovích prohřežků.!

Jo.......,. tak v kolik dorazíš domů .No bude se snažit co nejdřív ,ale myslím že někdy večer a nechci aby si byla zas tak dlouho vzhůra.....tak se uvídíme až ráno.!Dobře tak že se uvidíme zítra už se těším.!To já taky.

Stephanie vážně se nic neděje.!proč se ptáš Justine?!!!Nic jen se mi tvůj hlas zdá nějak jiný.Ne je to......v pohodě.....já.......no vysvětlím ti to pak až dorazíš není to nic čím by ses měl zatěžovat.!Vážně mám čas.

Musím do školy Justine tak že ti pak zavolám dneska píšu dva testy.Dobře tipnul jsem to ,ale přišel mi ten její ton trochu divnej ,ale říkala že se nic neděje tak tomu budu věřit.

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :):*

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now