Kapitola 118.

643 32 3
                                    

Nevím co je děsivější jestli že je vlkodlačice nebo že má pravdu o Justinovi.Hele Stephanie  jestli chceš zahodit poslední šanci jak bejt z Justinem je to tvoje věc.......,ale dobře vím že jste spolu byli štastný.!

Až skončíš s tím prohlížením krabic tak se jdi vyspat zejtra je škola a já mám práci.!Jo děkuju.!Odešla jsem hned a šla do postele kde jsem hned usla.........ráno jsem se probudila a furt myslela na to co říkala Justinova teta stejný to bylo i při hodinách furt jsem myslela na to a to samý.

Nebyla jsem soustředěná nepamatovala jsem si ani slovo z hodiny jen jsem tak tupě zírala.Stephanie?!Ano pane učiteli.!!!Můžete se laskavě soustředit.!!!Já se naprosto soustředím!!Tak o čem jsme se bavili?!O Biologie?!I když je biologie tak jsme se o n nikoliv nebavili ,ale bavili jsme se o zimních prázdninách a jak se chovat.!Pardon!

Zimní prázdniny vážně zapomínám na všechno.................možná bych se měla konečeně vzpamatovat a nemyslet na Justina a co se stalo měla bych jít dál jako šel on!

Po škole jsem šla domů rovnou do pokoje koukala jsem všude po pokoji až moje oči se zastavili u okna koukala jsem ven a myslela na všechno.........................................................celý se mi to přemýtalo v hlavě.

To co jsem s ním prožila:první pusa,první objeti,to hnusný i dobrý co se stalo byl to člověk kterýho jsem milovala byl to vlastně první člověk kterýho jsem ve skutečnosti milovala ..................................i když jsme měli někdy neschody věděl všechno o mě až tet jsem mu lhala proč tu sakra furt sedím !!!!!

Měla bych být s ním ne v jiným městě a ne tu sedět a litovat se měla bych mu všechno vysvětlit a skusit to s ním znovu dit ho naprosto a neodolatelně miluju!

hned co jsem to řekla jsem vztala a šla do skříně pro kufr a rovnou do šatníku kde jsem si začala balit věci musím Justina najít a říct mu pravdu!!.

Musela jsem to někomu říct!!!Začala jsem vytáčet Karlinino číslo.!No Stef?!Odjíždím za Justinem musím mu to vysvětlit?!CO Stef posliš je to to nejmoudřeží řešení?!Asi není ale nedokážu bez něj být budu pryč jen pár dnů.!!Budu ti volat a informovat o všem a taky to řekni rodičům.!

Tak jo Stef asi ti to nerozmluvím a ani nechci takže ti popřeju jen štěstí a doufám že ti to výjde a volej mi furt jasný!!!Jo Karlín bez obav!!

Rychle jsem šla z kufrem dolů a u toho volala taxík.Ano tady taxi služba kam mám přijet a kdy?!Co nejdřív a na Jonsnovu ulici barák číslo..............AAAAAAAAAAA pustemně...............nech temně být!!!!!!!

Haloooo slečno slečno jste v  pohodě......slečno jste tam!!!!

Doufám že se vám část bude líbit a omlouvám se za chyby :)Písnička je na straně aby se vám líp četlo :) :P

Justin Bieber and Vampire girlWhere stories live. Discover now