Kapittel 6.

3.2K 51 16
                                    

Nå er det ikke lenge igjen. Jeg og Camilla står ferdig stylet. Vi matcher hverandre. Jeg har på meg en rutete skjorte, en grå T-skjorte med ‘I Love Jb’, en Demi shorts, en brun veske og de gamle boostene mine. Camilla har på neste akkurat det samme, men hun har Converse og andre farger på skjorten sin. Jeg har faktisk også på meg sminke, men jeg ser bra ut. Jeg har aldri tenkt på at sminken kan gjøre med penere, ikke at jeg bryr meg da.

Uansett. Jeg går med en rufsete hestehale og mascara. Frisør-damen har ikke bare tatt på meg mascara. Hun har også tatt en ansiktsmaske, nappet øyenbryna, fikst neglene og tatt på meg leppestift. Jeg elsker looken! Jeg smiler til Camilla og gir henne en klem.

«MAMMA! Vi er klare» Roper Camilla etter moren sin.

«Aww. Så pene dere er!» Camilla sin mamma er alltid så koselig. Hun tar masse bilder og gjør øyeblikket enda morsommere enn noen gang. Jeg og Camilla poserer frivillig.

Vi setter oss inn i bilen til Camilla. Hun er i motsetning til meg 18 år og har lappen. Jeg misunner henne. Jeg vil også kunne kjøre bil, men jeg skal ta eksamen til lappen, på bursdagen min.

«Gleder du deg?» Spør jeg for å holde en samtale.

«JAA!! Gjør du?» Hun svarer utrolig høylytt og er veldig spent, men det siste er mer usikkert.

Jeg sukker og tenker meg om. Gleder jeg meg? Justin Bieber. Han er en stor gutt som synger, svetter (ugh) og danser.

Hadde jeg vært i en tegneserie akkurat nå. Da hadde det poppet opp en lyspære. HAN DANSER! Jeg liker å danse, han liker å danse.

«JA, jeg gleder meg!» Svarer jeg stolt.

Denne dagen har vært et stort fremskritt for meg. Jeg har innrømmet at jeg liker - at jeg ELSKER å danse. Jeg har funnet noe positivt med Justin Bieber, og jeg har funnet ut at jeg ikke har løyet til pappaen min.

A/N:

Hmm ..

Q: Hva heter du?

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now