Kapittel 49.

834 48 50
                                    

NB! VIKTIG MELDING PÅ SLUTTEN! LES!!

Her sitter vi da. Justin forteller meg alt.

Han forteller meg hvorfor kontrakten er så viktig. Svaret på det – damer - er at hvis ikke jeg signerer så mister Justin platekontrakten sin. Grunner til det er fordi det har gått mange rykter om at Justin er sammen med folk, som han ikke er sammen med. Altså at media tror han er utro.

De som ‘bestemmer’ over Justin har sagt til ham at han får seks måneder til å få en jente til å signere kontrakten. Her kommer det med Meet&Greet, at en jente får være der inne lenger enn de andre.

Dette var bare en av grunnene. En annen grunn er fordi han har sunket i plater som har blitt solgt. Her kommer jeg inn, igjen. Den jenta (meg) måtte også kunne synge. Noe jeg tydeligvis kan (?)

Hvis han ikke får en jente til å signere kommer han til å miste jobben sin. Grunnen til at det ble meg, er fordi jeg er spesiell. Jeg aner ikke hva det skal bety, men jeg tar det som et komplement.

Og der begynner all det kompliserte. Han dopet, tvang og var slem med meg fordi han var redd for å miste meg. Han mente at jeg er den rette jenta til kontrakten hans. Kontrakten er egentlig bare en «parringsdeal».

Konklusjon: Justin Bieber liker meg.

***

«Kom uti da. Vannet er varmt.» Skriker jeg til Justin. Han sitter selvfølgelig å soler seg.

«Jeg mener det. Hvis du ikke kommer uti, så kommer du til å bli sur.» Jeg smiler lurt til ham, mens en ond plan former seg i hodet mitt. Jeg springer fort til sjøen. Graver opp masse bløt sand og spurter bort til Justin. Han ligger på magen og prøver å sole seg. Jeg smiler bredt da jeg klasker den bløte sanden ut over hele ham.

«Faen!» Brummer Justin. Det kommer en stor latter ifra meg, men den blir snart kvelt når Justin reiser seg og setter kurs mot meg. Jeg spurter over til havet men blir stoppet av at Justin kaster seg over meg. Begge detter ned i vannet med ett stort plask.

Når begge får pusten tilbake og alt sjøvannet er vekk fra halsen, skjer det uventende.

A/N:

OMG!! Vi har nådd 80K !!

TUSEN TAKK! <3

 .

Dette kapittelet er dedikert til en utrolig koselig jente. Hun skrev en veldig inspirerende og søt melding til meg. Tusen takk, tonje_karlsen. <3

.

Over til noe helt annet:

Jeg ble veldig skuffet av dere i sist kapittel. Her har vi nådd 80K også er det ikke mer enn 3 kommentarer. Jeg bruker mye av tiden min på å lage perfekte kapitteler til dere, også er det sånn dere takker meg?

Jeg skal ikke skjefte eller noe, men jeg ble veldig skuffet av dere -.-

.

Uansett, hvis det ikke blir mer som kommenterer og stemmer så kommer denne historien snart til å ta slutt. Derfor har jeg bestemt å ha en avstemning:

Kommenter her om du er ening: Blessed (Norwegian, JB Story) skal ta slutt.

Kommenter her om du er ening: Blessed (Norwegian, JB Story) skal fortsette.

Kommenter her om du er ening: Blessed (Norwegian, JB Story) skal slutte også skal jeg legge ut en helt ny fanfic.

.

Q: Hva skjer? Hinthint ..

.

Orker du ikke å svare, skriv MER!! <3

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now