Kapittel 16.

3K 47 14
                                    

Jeg har håret satt opp i en høy hale, det er en sløyfe som henger rundt strikken. Jeg har sotete øyne, eyeliner, mascara og rouge. Parfymen er sterk. Antrekket er et strippe antrekk. Jeg sukker. Hva vil han nå. Jeg legger også merke til at det henger to håndjern på beltet mitt.

Når jeg går ut, sitter Justin i en stol. Foran han er det en strippestang. Dette blir for teit. Han kan ikke tvinge meg til å strippe foran ham? Kan han virkelig det? Jeg bestemmer meg for å ta på meg skuespillerrollen og gjøre det jeg får beskjed om, selv om det blir helt tåpelig.

Jeg går foran ham og se sur ut. «Hva gjør jeg nå?» Spør jeg ham. Jeg vet det allerede det, men jeg vil vite hvor han vil med dette. «Du skal gå bort til den stangen. Du skal strippe foran meg og gjøre deg selv deilig» Svarer han seriøst. Inni meg ler jeg nå, men i virkeligheten nikker jeg og går bort til stangen. Musikken kommer på og jeg begynner. Siden jeg går på ballet har jeg en fordel - jeg er myk.

Jeg begynner å gå litt rundt og leker med stangen. Justin ser helt forhekset ut. Jeg bestemmer meg for å gå hardere til verks. Jeg begynner å gå mot han, skikkelig seint. Det er tydelig at han liker det.

Jeg smiler og er rett fremfor han. Jeg snur meg med ryggen imot ham, og begynner å twerke. Justin begynner å mumle ting, det er en god ting. Han liker det da, tenker jeg. Jeg kjenner to hender tar på rumpen min. Jeg twerker enda mer og lar han ta på rumpen min. Inni meg har jeg latterkrampe nå. At det går an å være så pervers.

Jeg slutter med twerkingen og kommer på at jeg har håndjern, jeg bestemmer meg for å bruke dem. Jeg fester hendene til Justin bak på stolen. Jeg smiler og begynner å gjøre meg deilig foran ham. Han ser forhekset ut. Jeg smiler og avgjør at jeg skal twerke rett foran skrittet hans. Det kommer til å gjøre han til en komle. Jeg twerker. Han stønner. Stønnene blir enda høyere. Da sier han plutselig: «Jeg trenger deg nå» Jeg måper. Aldri i livet om jeg skal ligge med han. Ideen popper opp.

Jeg løsner håndjernet og legger Justin i sengen. Der legger jeg ham som en X og begynner å kle av ham. Stønnene hans blir større og større. Han ligger nå i underbuksen og jeg kan se en tydelig en bulk. Jeg ler inni meg. Han er så lett å lure.

Jeg setter håndjernet på igjen. Nå kan han ikke røre på seg eller ta på meg, genialt Sarah. Jeg begynner å leke rundt ham og later som om han er inni meg. Nå sugler han. Han er så teit. Nå er det på tide å stikke. Jeg sier: «Jeg skal bare gå å kle av meg» Han skal til å si noe, men jeg avbryter ham. «Nei, du får ikke lov til å si noe» Jeg legger fingeren på munnen hans.

Jeg springer mot badet og begynner å kle på meg normale klær. Sminken får være. Jeg legger også igjen en hilsen på speilet:

«Du greier ikke å lure meg. Sucker!!»               

Jeg ser at han ligger i senga enda. Jeg bare springer ut av rommet, og ut inngangsdøren. Det står de to vaktene. «Ehmm.. Justin trenger deres hjelp» sier jeg uskyldig. De springer inn i rommet og jeg springer alt jeg kan hjem.

A/N:

Q: Skriv hva historien din heter under <3

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now