Kapittel 13.

3.1K 52 6
                                    

Neste morgen blir jeg vekket av en melding. Jeg reiser meg raskt for å sjekke den.

Jeg vil se deg – J

Jeg skjønner med en gang at det er Justin. Tror han at det er lett. Jeg svarer tilbake:

Nei

Rett etter på popper det opp en ny melding som sier:

Du har noe som er mitt. Kom til denne adressen (*adressen*) klokken 12.

Jeg sukker. Jeg har jo solbrillene hans. Da må jeg vel dra? Jeg kan vel bare levere dem og dra igjen etterpå? Jeg bestemmer meg for å dra, men å dra hjem med en gang etterpå.

Greit.

Jeg hopper i dusjen. Dusjer lenge og skrubber kroppen. Når jeg er ferdig kler jeg på meg dagens antrekk. En shorts, en hvit magetopp, samme shorte som i går og samme boots som i går. Jeg vasker fjeset og bestemmer meg – som vanlig – for å ikke sminke meg.

Jeg spaserer bort til hotellet hans, med vesken min på høyre skulder. Det er ikke mer enn ti minutter fra hvor jeg bor.

Når jeg er inne i hotellet spaserer jeg bort til heisen og trykker på toppetasjen. Når jeg er oppe vandrer jeg helt bort i gangen og ser at det står ‘King’ på døren. Jeg greier ikke la være å tenke på hvor stor dette hotellrommet er. Jeg banker på og går rett inn. Jeg kan ikke se Justin noen plasser. Jeg sukker og går ut mot der jeg nettopp gikk inn. Jeg åpner døren og ser at det står to store livvakter der. «Jeg skulle bare dra igjen» Sier jeg til dem og prøver å slippe forbi dem. Det er umulig! Jeg prøver å springe rett gjennom dem, men jeg tror de ble sinte da. Fordi da løfter de meg inn i rommet. Jeg er helt hjelpeløs, de holder så godt fast.

De løfter meg i en stol, og går ut mot inngangen. Jeg løper ut fra stolen og suser mot inngangen. Der står de igjen. Jeg smiler til dem, de smiler tilbake, men så løfter de meg tilbake til stolen og fester meg fast til stolen. Jeg får enda mer panikk. Hvorfor skal de feste meg. Jeg spreller og lager mye lyd. Plutselig blir alt svart, jeg roper og spreller enda mer, men jeg kjenner en hånd holde for munnen min og sier: «Ro deg ned.»

Jeg rister på hodet og fortsetter. Det blir brått veldig tungt å bevege på seg. «JUSTIN!» Roper jeg. Han begynner å le. Jeg skjønner ingen ting. Hvorfor gjør han dette?

Idet jeg bestemmer meg for å være snill, tipper stolen og jeg ligger nede på bakken. Det jeg har på øynene datt heldigvis av, for nå kan jeg se rommet. Justin står rett foran meg.

«Kan du høre nå?» Spør han.

Jeg nikker og gir tegn til at han skal løfte stolen på beina igjen. Han smiler og fortsetter: «Du får ligge der nede til du har svar ærlig på spørsmålet mitt»

Jeg nikker frivillig og venter på at spørsmålet hans kommer: «Greit. Hvorfor gidde du ikke nummeret ditt til meg?» Spør han forundret.

Jeg smiler. Er alt dette en slags hevn? Da er de i alle fall en veldig god en. «Jeg ville ikke at du skulle ha nummeret mitt. Camilla er jo en skikkelig Belieber, så jeg tenkte hun ville ha det.» Svarer jeg frivillig. «Eller jeg mener venninnen min …» Helt sikker på at han har tatt meg på fersken nå. Jeg hadde jo sagt til ham at det var jeg som heter Camilla.

«Ikke snakk deg vekk. Camilla var her i går hun, og du heter ikke Camilla en gang. Hvorfor løy du?» Spør han.

«Jeg lyver ikke» Spytter jeg tilbake til han.

«Vet du hva som skjer om du ikke snakker sant her inne» Spør han. Jeg rister på hodet. «Da begynner jeg å kle av meg» Svarer han seg selv. Jeg rister på hodet. Han begynner å ta av seg skona, så går han over til sokkene også over til t-shorten. Han står det i bar overkropp og venter på reaksjonen min. Jeg greier ikke å tenke klart. Han begynner å ta av seg buksen, da får jeg nok: «Greit! Jeg skal si det, men vær så snill å kle på deg igjen.» Ber jeg ham.

Han smiler og nikker. «Før jeg forteller så må du fikse på stolen og gjøre sånn at jeg kan bevege meg» Sier jeg, i håp om å få ja som svar.

Han rister på hodet og fortsetter å kle av seg. Gud. For en sta gutt. Jeg rister på hodet og sier: «Greit. Stopp det der. Vær så snill Justin, kan du ikke ta stolen på beina igjen?» Jeg ser på han med valpeøyne. Han mykner og nikker. Yes! Jeg har funnet en svakhet. Jeg jubler inni meg.

 Når jeg er på to bein, eller rettere sagt når stolen er på alle fire begynner jeg: «Jeg heter egentlig Sarah …» Jeg ser på at han kler på seg, jeg fortsetter: «Jeg løy til deg fordi jeg ville spille hard to get» mumler jeg.

Han ser på meg, og svarer: «Okey, Sarah. Jeg hørte ikke det siste du sa.» Jeg kunne se det på ham. Han hørte det, han ville bare høre det en gang til. Jeg går ikke på trikset en gang til, jeg spytter tilbake: «Du hørte det Bieber, jeg sier det ikke en gang til» Han begynner å kle av seg, han tar av seg t-shorten først. Jeg lar han fortsette. Han tar av seg sko, sokker og buksen. Nå har han kommet til boxeren. Han skal til å ta den av seg. Da knakk jeg. Jeg svarer ham: «Vær så snill. Jeg lover jeg skal ikke lyve til deg.» Han begynner å kle på seg. Jeg forteller det igjen, denne gangen høyt.

Jeg har nå vært fastbundet til denne stolen i mange timer. Han vet alt, eller nesten alt om meg nå. Han ser fornøyd ut.

Han vet at jeg heter Sarah, at jeg heter Sarah Forest. Han vet at jeg er bestevenninnen til Camilla. Han vet at jeg oppfører meg guttete, men han vet ikke grunnen. Han vet at jeg hater sminke, parfyme og andre skjønnhetsprodukter. Han vet at jeg elsker å danse, spesielt ballet. Han vet at jeg har sceneskrekk. Han vet at jeg er 17, og fyller 18. Han vet at jeg er pappajente, men ikke at han er død. Helt til slutt: Han vet at jeg, ikke er en Belieber.

Jeg sitter og griner. Jeg føler meg så sårbar. Jeg har vært svak, igjen. Hva gjør han med meg?

Han ser tydeligvis at jeg griner. For han løsner der jeg er fastspent og løfter meg til sengen hans. Jeg er så sliten at jeg sovner med en gang.

A/N:

Q: Skriv hva historien din heter under <3

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now