Informasjon

144 5 0
                                    

Hei folkens! 

Det er lenge siden jeg oppdaterte denne boken nå, og jeg har en del informasjon å gi dere! Så jeg håper virkelig at dere tar dere tid til å lese dette, fordi det betyr så utrolig mye for meg. På forhånd takk!

Først og fremst, det som direkte gjelder denne historien. Jeg kommer ikke til å lage en bok nummer to. Grunnen til dette er rett og slett at jeg ikke føler det er noe å bygge videre på. Beklager så mye til de som hadde gledet seg til en bok to.

Så er det noe som gjelder indirekte denne boken. Jeg holder nå på med å skrive en forbedret versjon av denne boken. For dere som lurer på hva det er å forbedre: Jo, nå skal dere høre. Skrivefeil, ord, sammenhengen; altså formen og formålet skal styrkes. Jeg har også endret på navnene og funnet en eller annen kjent person til å "spille" rollene. Ny forside har jeg også laget helt selv. Så jeg håper virkelig dere går over der og leser, stemmer og kommenterer! 

Jeg får også oversatt Blessed til engelsk. Så vææær så snill å spre det ordet videre til dine engelsk-talene venner. Har så lyst at flere enn de i lille Norge skal lese mine historier. 

Neste på denne lange listen er å fortelle dere om mitt aller stolteste verk her inne - Fate | h.s. Denne historien/novellen begynner å bli utrolig spennende og jeg nyter virkelig å skrive den. Innholdet, formen og formålet er også skikkelig denne gangen. Alt jeg skriver er bevist og alt jeg skriver er etter en stor plan. Så dette er  en bok jeg virkelig vil anbefale at du sjekker ut, isåfall vær så snill å bare les prologen. Er den dårlig eller ikke din stil så legg igjen en kommentar og si det. Tusen takk! 

Siste men ikke minst så ville jeg bare si en stooor takk til akkurat du som leser. Det betyr at du støtter arbeidet mitt og har akkurat lest mitt aller berømte verk (med 121K leste) som er HELT FANTASTISK! Tusen hjertelig takk, for at du hjelper en liten jente fra lille Norge med å oppnå hennes drøm.

Takk.

Mvh Sarah Nilsen

//Publisert 11.Juli. 2015//

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now