Kapittel 26.

2.6K 55 4
                                    

«Hei» Noen rister i meg. Jeg ligger like stille som jeg har gjort tidligere: orker ikke noen ting.

«Sarah, du må prøve å våkne. Du kan ikke sove mer nå.» Sier den rolige stemmen.

Jeg rister på hode, i håp om at stemmen skal gå vekk.

«Sarah, vennen. Du må være en sterk jente. Åpne øynene dine. Vær så snill, vennen.» Sier en velkjent stemme.

Jeg prøver å åpne øynene mine. De er skikkelig tunge. Jeg prøver hardere.

Rommet jeg ligger i er helt hvitt. Jeg ligger i en hvit seng, med masse apparater rundt meg. Det sitter tre personer, fordelt på fire stoler.

På stol nummer en, sitter Camilla. Hun ser livredd ut, og jeg kan se at hun har grått. Øynene hennes er røde og hovne. «Camilla» Komme det ut fra meg. Hun smiler til meg, jeg smiler tilbake.

Den som sitter på stol nummer to er mamma. Tanken stikker i hjertet. Jeg har ikke snakket med henne på kjempe lenge. Hun er sikkert skikkelig sint på meg. «Unnskyld, mamma» Stemmen min er svak. Jeg ser trist på mamma, hun ser også livredd ut. Hvordan kunne jeg. Hvorfor måtte jeg være den som kom i trøbbel? Hvorfor nå? Akkurat når hun har sluttet å gråte hver kveld. Jeg er den verste datteren i verden. Men da sier mamma noe: «Du trenger ikke å si unnskyld, vennen.» Sier hun med sin fløyelsmyke-stemme. Jeg trekker pusten min dypt inn og ut igjen. Hun er ikke sint på meg!

Jeg lar blikket gli videre på stol nummer tre, der sitter Justin. Jeg sukker med tanken. Han har et uttrykksløst fjes. Øynene hans er ikke hovne eller røde, da har han ikke grått. Han ser ikke sint ut, han har faktisk ikke et uttrykk i fjeset sitt.

Øynene mine glir over på den fjerde stol, den siste stolen. Der sitter det ingen. Jeg ser rart på mamma. Hun skjønner tydeligvis hvorfor jeg ser ut som et spørsmålstegn, hun svarer meg: «Vennen, vi tenkte å spare en stol ... til faren din.» Sier mamma med gråten i halsen.

Nå skjønner jeg det.

A/N:

Q: Skriv hva historien din heter under <3

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now