Kapittel 48.

898 35 5
                                    

«Ey. Du må komme med oss.»

Jeg kjenner plutselig at fire sterke armer tar tak i armene mine. Refleksen min gjør at jeg begynner å sprelle. Jeg blir fort ført inn på hotellrommet til meg og Justin. Han sitter i sofaen med gitaren i hånden og spiller. De store mennene drar meg bort til sofaen og går stille ut av rommet.

«Hva vil du?» Spør jeg surt. Jeg har gråten i halsen og humøret mitt er ikke på topp.

«Jeg trenger et svar, og det nå.»

Nå greier jeg ikke mer. Jeg har så masse følelser og spørsmål inni meg. Jeg begynner: «Hvorfor er denne kontrakten så viktig? Og hvorfor ble det meg? Hvordan kom dere på å lage denne idiotiske kontrakten? Hvorfor dopet du meg? Hvorfor truer du meg? Hvorfor hater du meg? Hvorfor må du være en så stor idiot? Hvorfor forstår du at jeg trenger tid på dette?? Det er jobben til mammaen min, vi snakker om! Hvorfor måtte konserten ha noe med dette å gjøre? Og hvorfor i huleste fikk jeg dette armbåndet? Hvorfor må jeg være med i musikkvideoen din? Hvorfor må jeg synge duett? Hvorfor må jeg bli berømt, og spesielt over noe jeg ikke vil bli kjent for?» Jeg stopper og puster. Jeg prøver alt jeg kan for å ikke eksplodere.

«OG HVORFOR I HELVETES SKYLD SVARER DU MEG IKKE?» Skriker jeg til ham.

A/N:

Dette ble en bitteliten del. Men jeg skal reise på konkurranse til helga, også har jeg masse prøver neste uke. Du vet- siste innspurt før sommerferien. Men derfor ble dette så lite beklager :/

.

Pisst: Snart skjer det som er på fremsiden til boka. (hinthint)

.

Q: Greit med banneord? Bra? Dårlig?

.

Orker du ikke å svare, skriv MER!! <3

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now