TUSEN TAKK!!!

522 24 24
                                    

//Mobil innlegg! Beklager skrivefeilene//
A/N:

Etter femti kapitteler ble denne historien slutt (Trist).
Jeg husker enda første gang jeg satt meg ned for å skrive på denne. Jeg hadde nettopp hatt en drøm om Justin. Noe som ga meg den første ideen til Blessed. Det var på den tiden jeg var skikkelig obsessed av ham. Tehe. Jeg skrudde på Pc'en og opprettet et word dokument, som senere skulle få mange sider full av ord.

Jeg var utrolig ivrig i begynnelsen, der fokuset mitt var rettet på skriveglede og bedre karakter i norsk. (Jeg er 99'er, som vil si at jeg er nå 15 år og går på ungdomskolen. Wii ...) Jeg postet de tre første kapittelene på gosupermodel, ikke mobb meg. Jeg var desperat. Det var ikke mange som ønsket at jeg skulle fortsette, så jeg gidde på en måte litt opp.

Det gikk noen dager. Jeg begynte å lete etter historier å lese (egentlig fanfics), spesielt om Justin. Det var da jeg fant Wattpad. Jeg laget meg fort en bruker og gjorde den mer privat. Jeg la ut det første kapittelet, etterfulgt av de tre-fem første. Som sagt; jeg var ivrig. Senere lagde jeg en fremside, fikset beskrivelsen og andre ting. Det tok meg ikke lang tid og etter en uke hadde jeg 10 leste. Jeg var i hundre! Jeg fikk helt panikk og sjokk. 10 stk som hadd giddet å lese gjennom historien min. WOW!

Så sånn fortsatte jeg ... Jeg skrev når jeg fikk tid. Noe som var utrolig vanskelig med tanke på at jeg går på ungdomskolen + at det var midt i 'prøve-sesongen'. Jeg glemte Wattpad for en stund. Grunner til det er fordi jeg var altfor opptatt. På den tiden var det minst tre prøver og/eller presentasjoner. Jeg gikk også på turn fire ganger til uka. Noe som bare gjorde alt dette enda mer stress.

De gangene jeg da hadde tid var kanskje den ene halvtimen. Det var da jeg satt meg ned og bare skrev. Jeg storkoste meg! Den følelsene av å ha en karakter som ligner på deg selv og skrive ned dine egne følelser, det er deilig det!
Så kom feriene og jeg hadde helt fri. Det enste jeg gjorde var å skrive! Jeg satt meg ned med teppe noen ganger dyna mi, og hadde håret i en stor rotete dult, og skrudde på min dyrebare laptop. Musikken -samme hver gang- var den akkustiske versjonen av Believe, av Justin Bieber. Også begynte jeg å skrive og det verste av alt; jeg greide ikke å stoppe! Jeg kunne skrive fra ti om morgningen til fem om kvelden. Jeg elsket det!

Det var også på den tiden de første begynte å kommentere. Jeg svarte jo selvfølgelig, for at noen kommenterte var aldri planlagt! Senere mistet jeg de som kommenterte, og begynte med et 'system'. Det fungerte en liten stund ...

Sånn fortsatte det!

Over til dagen idag. Jeg har over 500 kommentarer totalt. Shit! Over 1k stemmer totalt. Wow! Til og med 42 følgere :) Og sist men ikke minst: Jeg har over 100K leste!! Fjekwmejownwjdufj. Hjelp! Det er søren meg alt for mye!! TUSEN HJERTELIG MILLIONER TAKK!!

Så her sitter jeg da. På en campingplass på sommerferi. Med internett for aller første gang. Med mange tanker og mange ting jeg ønsker å si. Og utrolig mange tårer i øynene. Men det er ikke noe jeg greier å skrive ned...

Jeg... Jeg.
Jeg har den skriveteknikken, der jeg bare skriver hva jeg tenker; hva stemmen i hode mitt sier. Høres sikkert utrolig rart ut. Men det fungerer!
Nå har jeg et problem med denne teknikken: jeg har så alt for mye å si at ingen ting kommer frem.. :/

...

Eee. Flaut dette her... Jeg kan vel begynne med dere. Dere legger igjen så utrolige kommentarer. Husker dere når jeg skrev at jeg vurderte å stenge ned denne historien? Det gjør jeg! Jeg fikk så utrolkg mange pene og rørende kommentarer at jeg satt der på med tårer i øynene. Takk alle sammen! Dere inspirerte meg. Dere er bare helt fantastiske!!

Dette blir det aller siste 'innlegget' jeg legger ut på denne historien. Men selv om det er de siste, så hadde jeg håpt på utrolig mange kommentarer og stemmer.

^^

Jeg vil også vite hvilke historier dere skriver, så skriv litt om den. Husk å ta med tittelen :) Så kan det være at jeg sjekker den ut ;)

^^

Del gjerne deres historie om hvordan dere begynte å skrive. Noen som inspirerte deg?

^^

Kan dere også være så snill å dele videre Blessed (Norwegian, JB Story) ? Det hadde betydd så utrolig mye!

^^

Så hadde det også vært så kult om dere følgte meg på Instagram. Navnet er: MissSahara_
Sorry folkens, mem facebooken blir nok alt for privat. Mens Twitteren er kun for fangirling... :D
Jeg kan også følge dere, så skriv brukernavnet ditt her <3

^^

Jeg skal også redigere hele historien! Les den gjerne om igjen og om igjen. Hvis kapittelet er redigert, vil det stå!

^^

Siste tingen på min liste nå. Eller ikke aller siste, men en av de siste (xD). Det er å fortelle dere at dere må sjekke ut min nye fanfic. Denne gangen er den enda mer personlig og etter min mening så er den enda bedre på 'utseenet' og innhold. Jeg føler at den er en forbedret versjon av Blessed, men selvfølgelig forskjellig innhold. Vær så snill dere. Sjekk den ut, og kommenter og stem! Kommenter gjerne at du har lest Blessed, eller bare skriv 'MER!<3'

^^

Håper dere likte dette innlegget. Det ble litt mye informasjon og litt personlig, men dere er så snille så det gjør ingenting. <3 Håper det går fint.

^^

Tihi: JEG ELSKER DERE! Tusen tusen tusen tusen takk! For all støtte og lesing! Det betyr mye for en liten jente som meg! Ha en fantastisk dag videre og kos deg!

^^

Det aller siste på lista mi - siste gang *snufs*- er å skrive:
Over og ut - MissSahara

Jeg elsker dere!
Xxx

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now