Kapittel 37.

2K 38 5
                                    

«Går det bedre nå?» Spør han. Vi har stått foran doen i over en halvtime. Som betyr at jeg har kastet opp i over en halvtime, alt i strekk. Ikke før nå stoppet det. Jeg føler meg skikkelig svimmel, og magen har skrumpet seg enda er sammen.

«Nei, jeg føler meg verre, dust» Skyter jeg tilbake. Jeg har søren meg spydd i over en halvtime, aldri i livet om jeg føler meg bedre.

«Okey, greit. Du er syk, også skal du enda være spydig. Greit, notert.» Sier han bråkjekt. Jeg ignorerer han og prøver å reise meg. Jeg kommer faktisk så mye så bort til vasken, før jeg kollapser. Justin følger etter meg og tar meg imot. «Det holdet, du skal på sykehuset, Tornerose.» Sier han strengt.

Jeg rister hardt på hodet. Resultater blir at hodet blir verre. Jeg sklir ut av grepet hans og faller ned på det harde gulvet.

«Du skal på sykehuset, uansett hva du har å si.» Sier han bestemt. Justin løfter meg opp og bærer meg. Han ringer Scooter, tror jeg. Han sier ivert fall: «Sarah, er skikkelig dårlig. Kan du fikse en sykebil eller noe. Jeg driter i hva du gjør nå. Dette er krise… og nei, jeg sa ikke noe om kontrakten. Scooter, vær så snill!» Jeey, jeg hadde rett det var Scooter.

Jeg ser at jeg blir lagt på en seng, og blir festet fast. Panikken sprer seg raskt. Jeg vil ikke bli festet fast. Jeg rister forferdelig mye på meg selv. Jeg driter i om jeg blir mer svimmel. Jeg vil ikke bli bundet fast!

«Du må ligge stille, vi er her for å hjelpe deg.» Sier en dame i hvitt. Jeg rister på hodet og fortsetter. Jeg vil hjem, hjem til mamma. Hjem til Camilla. Jeg vil ikke være her. Alt dumt skjer her.

Kroppen min blir fort veldig varm. Jeg legger merke til at Justin tar hånden sin på min. Han klemmer den og sier: «Forest, du må roe deg ned. De skal hjelpe deg!»

I ett sekund, tenker jeg på å slutte. Men jeg kommer på at han truer meg. Han truer meg til å signere den kontrakten. Hvis jeg ikke gjør det kommer mamma til å få sparken.

Jeg rister av meg hånden til Justin, skal faktisk til og med til å slå til han. Men det er noe som hindrer meg. Jeg ser rett inn i øynene til Justin, han ser såret ut. Men alt blir svart.

A/N:

Q: Skriv gjerne hva historien din heter <3

.

Orker du ikke å svare, skriv MER!! <3

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now